Ero Hug ja CuddleHug vs Cuddle

Ihminen on sosiaalinen eläin. He haluavat olla noin muita ihmisiä; he haluavat hakeutua, ja ne täytyy jakaa onnea ja iloa sekä surua ja tuskaa. On olemassa erilaisia ​​kehon kieltä ja sanatonta viestintää, joka jatkaa kahden tai useamman ihmisiä, kun he tuntevat toisensa. Yksi sanaton tapoja ilmaista kiintymystä ja rakkautta toista ihmistä on halata heitä tai halata heitä.

Molemmat toimet ovat toimia rakkauden, tukea, iloa, ja joskus ilmaus siitä, että luotat joku vaikka olet kipua. Molemmat toimet ovat hyvin samankaltaisia ​​mutta kuitenkin erilaisia.

Halata
Halailu on yleensä ryhmä asia tai kahden ihmisen välillä, jotka tuntevat toisensa. Kun tiedät jonkun, halaat toisen henkilön kuten tervehdys tai merkkinä hyväksyntää. Teko halaaminen on pohjimmiltaan yksinkertainen fyysinen kontakti, hyvin lyhyt fyysinen kontakti, kun kääri kädet ympärille toisen henkilön 'kaulan tai vyötärön, ehkä puristaa vähän, ja sitten irtautua. Tärkein ominaisuus halauksen on se on lyhyt kohtaaminen lyhyt kontakti.
Halauksen on eräänlaista fyysiseen läheisyyteen, joka ei ole loukkaavaa useimmat nykyajan kulttuureissa. Se hyväksytään normaalina ja voidaan tehdä julkisesti myös. Monissa yhteiskunnissa tai kulttuureissa eivät vieläkään hyväksy sitä vastakkaisten sukupuolten julkisesti, mutta se on hyvin hyväksytty välillä aikuinen ja lapsi.
Halailu on oltava molemminpuolista; molemmat osapuolet osallistuvat tasapuolisesti halauksen ja ovat vastaanottavaisia ​​yhtä.Halaus
Halata on eräänlainen fyysiseen läheisyyteen, jossa kaksi ihmistä omaksua toisiaan pitkään; heillä toisiaan tiiviisti, pidempään kuin halaus. Tämä teko voi olla välillä äiti ja lapsi, joissa äiti pitää lapsensa ja istuu pitkään kun lapsi nukahtaa, tai jos lapsi haluaa, niin hän pitää sitä kunnes se tuntuu lämpöä ruumiin äiti, tuntee olonsa turvalliseksi ja rauhoittuu. Halailemaan voi olla välillä kaksi kumppania, jossa kaksi ihmistä, jotka ovat hyvin tuttuja keskenään ja pitävät tai rakastavat toisiaan istua tai makuulle pitkään vain tilalla toisiaan. Tämä teko ilmaisee myös rakkauden, läheisyyden, ja luottamus.
Halailemaan ehkä ole hyväksyttäviä julkisesti ja voidaan käsitellä tabu monissa kulttuureissa erityisesti miehen ja naisen.
Vaikka halailemaan on keskinäinen teko kahden ihmisen, on mahdollista, että voi olla vain vastaanottamisesta, kun taas toinen henkilö vain käsittää tai halailemaan.

Yhteenveto:

1. halaus on lyhyt syleilyyn kahden tai useamman henkilön; halaus on pitkä syleilyyn kahden ihmisen välillä.
2. Hugging ovat normaalisti lähes kaikissa kulttuureissa julkisesti; halailemaan on halveksin kuin 'julkinen näyttö koettu' jopa kaikkein moderni kulttuureissa.