Ero Seminaari ja LectureSeminar vs Lecture

Luento on monologi, joka toimitetaan yksi henkilö, yleensä professori. Seminaariin, se on opiskelijoita, jotka ovat juontajat ja professori on varsin vähäinen merkitys.

Vuonna luento, professori sanelee ja opiskelijoiden tehdä muistiinpanoja. Vuonna luento, opiskelijat on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja selventää kaikkiin kysymyksiin välittömästi. Seminaarissa, professori ei ole niin paljon merkitystä, koska hän vain valvoo tai ohjaa luokkaa.

Vuonna luento, professori luentoja aiheesta taas seminaarin laajentaa aihe. Toisin luento, aiheet ovat laajalti keskustellaan seminaarissa. Lisäksi uusia ideoita ja teorioita kehittyvät seminaareja. Vuonna luento, opiskelijat ovat yleensä hiljaa. Mutta seminaarin, opiskelijat käyvät keskusteluja. Luennot toimitetaan yleensä suurempi ryhmä opiskelijoita, ehkä ryhmä on 100 150 opiskelijaa. Seminaarit ovat yleensä pieniä ryhmiä.

Vaikka luento ei liity osallistumista opiskelijoiden, se voi olla joskus vuorovaikutteisia. Esimerkiksi opiskelijat voidaan ryhmitellä ja antaa erilaisia ​​tehtäviä aiheesta. Samalla on kuitenkin opiskelijan tulisi aina kerätä tietoa professori mikä tarkoittaa hänen tulisi aina tehdä muistiinpanoja kun luento luokassa.Seminaariin, opiskelija osallistuu enemmän keskusteluun sen sijaan ottaa muistiinpanoja professori kuin luento luokassa. Seminaareissa opiskelijat ovat kaikki vapaus sanoa, mitä he haluavat. Heillä on myös mahdollisuus keskustella aiheista pitkään, joita he eivät saa tehdä luento luokassa. Opiskelija on myös mahdollisuus tutkia enemmän mahdollisuuksia.

Yhteenveto:

1. luento, professori sanelee ja opiskelijoiden tehdä muistiinpanoja. Seminaarissa, professori ei ole niin paljon merkitystä, koska hän vain valvoo tai ohjaa luokkaa.
2. Toisin luento, aiheet ovat laajalti keskustellaan seminaarissa. Lisäksi uusia ideoita ja teorioita kehittyvät seminaareja.
3. luentoja, opiskelijat ovat yleensä hiljaa. Mutta seminaarin, opiskelijat käyvät keskusteluja.
4. Opiskelijan tulisi aina kerätä tietoa professori mikä tarkoittaa hänen tulisi aina tehdä muistiinpanoja kun luento luokassa.
5. seminaari, opiskelija osallistuu enemmän keskusteluun sen sijaan ottaa muistiinpanoja professori kuin luento luokassa.