Ero Hyundai Tiburon ja TuscaniHyundai Tiburon vs Tuscani

On paljon kohuun tietoa Hyundai Tuscani monia Tiburon käyttäjät haluavat muuttaa ajoneuvoja Tuscanis. Oikeastaan, ei todellakaan ole eroa Tiburon ja Tuscani koska ne ovat samaan ajoneuvoon, mutta eri nimet. Se on laajemmin tunnettu Tiburon mutta nimettiin Tuscani Kanadassa ja Koreassa.

Ainoa johdonmukainen ero Tiburon ja Tuscani on merkki tai tunnus, joka sijaitsee auton etuosan. Tiburon kuljettaa Hyundai 's tyylitelty' H 'logo aivan kuten useimmat muut Hyundain ajoneuvoja. Vertailun vuoksi Tuscani on tyylitelty' T ', jonka päälle on harmaa ja musta raidat ja kaiverrettu hopea tai kromi ympyrä. Jos etsit tahansa merkittävä ero, on oikeastaan ​​kuulu sillä molemmat ajoneuvot on samat moottorit ja melko lähellä samanlaisia ​​tyyli. muuttamaan Tiburons osaksi Tuscanis, monet ihmiset vain etsiä Tuscani tunnuksen ja vaihtaa sen kanssa Hyundai tunnusta niiden Tiburon.

Hyundai on kehittänyt maine luoda budjetin autoja, jotka tarjoavat erinomaiset bang for sananlaskun buck mutta don 't todella paljon niille, jotka etsivät osaksi urheilullisemman ja jännittävä ajoneuvo. Tämä on mitä monet pitivät Tuscani olla, parannettu versio arkipäiväinen Tiburon. vaikka ei ole merkittäviä eroja kaksi ajoneuvoa, joka tekisi yhden paremmin kuin muut, paljon ihmisiä vielä haluavat saada Tiburons tunnetaan Tuscanis, ainakin juuri menettää Hyundai tunnuksen.Tämä ilmiö on kasvanut vuosien varrella, että jopa Hyundai on huomioinut ja voivat hyödyntää sitä. On huhuja, että Hyundai olisi pian haarautuvat pois Tuscani osaksi urheilullinen malli, joka olisi useita parannuksia sen Tiburon vastine. Hyundai toivoo, että tämä vähentää sen budjetti sopiva maine ja auttaa sitä saamaan pidon enemmän hyväpalkkainen markkinoilla.

Yhteenveto:

1. Tiburon on tärkein tuote, kun Tuscani on vain erilainen nimi Tiburon joillakin markkinoilla.
2. tunnetaan Tuscani Kanadassa ja Koreassa ja Tiburon kaikkialla muualla.