Ero Practice ja HarjoitusKäytäntö vs Rehearsal

Monet ihmiset usein saada sekoittaa 'käytännön' ja 'harjoitus'. Vaikka nämä kaksi termiä on pitkäaikainen suhde, on olemassa melkoinen ero näiden kahden käsitteen.

Harjoitella
Practice tehdään vapauden täydellisyyttä. Oikeastaan ​​täydellisyyttä tulee vakiokäytäntö. Kuten sanotaan: 'Harjoitus tekee miehen täydellinen.' Käytännössä tehdään yleensä säännöllisesti, kunnes lopullinen optimaalinen tulos saavutetaan. Se on tehty yli ja ohi saadakseen yhteensä täydellisyyttä sitä. Se voidaan tehdä yksin, joukko ihmisiä ympärillä, tai muut jäsenet tai kumppanit. Henkilö voi tehdä sen kotona, puistossa, ja jopa autossa. Käytäntö voi tehdä milloin tahansa.
Esimerkiksi pelissä kitaraa oikealla tavalla vie paljon käytännössä. Yksi voisi olla pelata yksi sointu sarjan uudelleen ja uudelleen, jotta hallita sitä. Solving trigonometriset kysymyksiä on myös käytäntö muoto valloittaa kohteen päälle.

Harjoitus
Toisin Käytännössä harjoitus tehdään ennen virallista julkinen esittäminen tai todellinen toisto käynnistyy. Vakiintunut käytäntö johtaa harjoituksia, mutta harjoitus ei ole lopputulos käytännössä. Vuonna harjoitus, yksi varmistaa kaikki tärkeät asiat ovat mielessä ikään kuin se oli alkuperäisen suorituskykyä. Henkilö varmistaa kaikki yksityiskohdat suorituskyky on valmis ja koordinoitua tekemään vakavia vaikutuksia yleisöön. Se tehdään yleensä päivän tai kaksi ennen varsinaista esitystä. Paikka harjoitus on yleensä sama paikka, jossa todellinen suorituskyky on tehtävä. Se tehdään muutaman kerran, mutta kaikki keskittyminen aiheeseen ja koordinoidun mieli.Esimerkiksi rock suorituskyky, bändi harjoittelee samassa vaiheessa muutama päivä ennen esitystä. Ne tulee kuluneeksi suorituskykyä parhaimmillaan ja ei esiinny puutteita lainkaan.
Sama merkitsee sitä, että mikä tahansa muu julkinen tapahtuma kuin näytelmiä ja puheita. Näytelmissä, erilaiset yksittäiset harjoitukset ovat rakenteeltaan musiikin harjoitus, kenraaliharjoitus, ja teko harjoitus. Nämä kaikki tehdään eri tavalla estää sekaannus puutteita teko.

Yhteenveto:

1. Käytäntö on jatkuva teko parantaa taitoja erityisiä tavoite taas harjoitus on alustava valmistautuminen suorituskykyä yleisön edessä.
2. Käytäntö voi olla puutteita, kun taas harjoitus ei pitäisi olla mitään puutteita liittyy siihen.
3. harjoituksen, henkilö voi vapaasti ilmaista kaikki tunteet ja tehdä muutoksia kun harjoitus, yksi rajoittuu täydellisen koordinoitu ja peittelemätön mieli.
4. Practice tehdään saada täydellisyyttä yli tietyn ominaisuuden, kun harjoitus on tehty sen varmistamiseksi, että suorituskykyä tulevasta tapahtumasta sujuu.
5. Practice vie melko paljon aikaa, kun harjoitus on tehty vain muutama päivä ennen varsinaista teko.
6. Käytäntö on henkilökohtainen tapahtuma, kun harjoitus on ryhmä tapahtuma.