Ero BTEC ja GCSEBTEC vs GCSE

Yleisten Certificate of Secondary Education (Lukio) sekä Business and Technology Education neuvoston (BTEC) ovat molemmat akateemisia tutkintoja, jotka myönnetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tärkein ero on, että BTEC myönnetään ammattiaineessa ja GCSE myönnetään useita muita aiheita.

BTEC otetaan yleensä jälkeen GCSE. Tämä tarkoittaa, että BTEC otetaan jälkeen koulupäivien.

Yleisten Certificate of Secondary Education voidaan ottaa opiskelijat 14 16-vuotiasta iässä. Henkilö, joka on kiinnostunut asioista, voi ottaa tämän pätevyyden. Toisaalta, opiskelijoille, jotka ovat yli 16-vuotiaat voivat ottaa liiketoiminnan ja teknologian koulutusneuvostoa tentti. Joissakin kouluissa tarjoavat myös BTEC opiskelijoille ikäryhmässä välillä 14 ja 16, yhdessä GCSE.

Älkäämme nyt tarkastella GCSE. Yleisten Certificate of Secondary Education myönnetään sekä oppiaineiden ja sovellettu aiheita. GCSE on tutkittava koko ajan, on kouluissa. Lisäksi GCSE on pakollinen kouluissa. Lyhytaikaiset Lukio kurssit ovat myös saatavilla.

Kun puhuminen on BTEC, siihen liittyy enemmän tietenkin työtä kuin kirjalliset kokeet, mutta GCSE kuuluu muutakin kirjalliset kokeet kuin käytännön työtä. Vain joitakin kursseja GCSE, kuten taidetta ja suunnittelu, edellyttää aiempaa harjoitustyö.

Yleisten Certificate of Secondary Education syntyi vuonna 1986, ja se korvasi GCE-O-tasolla ja CSE pätevyys. Business And Technology Education neuvosto perustettiin vuonna 1984. Se kehittyi Business Education neuvoston ja teknikko koulutusneuvostoa.

Yhteenveto:1. BTEC myönnetään ammattiaineessa ja GCSE myönnetään suuri määrä sekä akateemisen ja soveltavan aiheita.

2. GCSE voidaan tutkia opiskelijat 14 16-vuotiasta iässä. Toisaalta, opiskelijoille, jotka ovat yli 16-vuotiaat, voivat tutkia kanssa BTEC. Joissakin kouluissa tarjoavat myös BTEC opiskelijoille ikäryhmässä välillä 14 ja 16, yhdessä GCSE.

3. BTEC otetaan yleensä jälkeen koulupäivien.

4. BTEC kuuluu muutakin tietenkin työtä kuin kirjalliset kokeet.

5. General Certificate of Secondary Education syntyi vuonna 1986. liiketoiminnan ja teknologian koulutus neuvosto perustettiin vuonna 1984.