Ero amuletteja ja TalismansAmuletteja vs Talismans

Taikakaluja ja Talismaanien ovat magic hurmaa, jotka ovat kuluneet varmistamaan henkistä voimaa tai loitolla pahat. Usko? taikavoimia ja taikakaluja ja Talismaanien on yhtä vanha kuin ihmisen sivilisaatio ja vielä vahva.

Taikakaluja uskotaan on valta loitolla negatiivista energiaa tai pahoja henkiä tai jopa sairaus. Krusifiksit, valkosipuli, kivihiili, riimuja, onnekas kolikoita ja hevosenkengät ovat joitakin taikakaluja, joita on käytetty vuosisatojen ajan. Amuletit ovat kuluneet ihmisten suojelu ja puolustus pahalta heidän ympärillään.

Talisman on juuri päinvastaista kuin amuletin. Niiden uskotaan antaa enemmän valtaa henkilö käyttää yksi. Talisman on ajatellut antaa positiivista energiaa henkilöä, jolla yksi. Excallibur (Kuningas Arthur 's miekka), Aladdin' s Taikalamppu, maaginen sauva, tai maaginen hattu ovat esimerkkejä talismans. Nämä taikaesineitä kuluneet istuttaa voimaa, luottamusta ja voimaa ne, jotka käyttävät yhden. Taikakaluja uskotaan myös parantaa henkilökohtaista valtaa niille, jotka käyttävät niitä. Ne ovat yleensä valmistettu kiteitä ja jalokiviä.

Taikakaluja nähdään luonnollinen vahvistimet, jotka johtavat henkilö oikealle ajatuksia.Talisman on yleensä yhdestä, kuten pedantti. Amuletti, toisaalta, voi olla laukku täynnä kiviä, yrttejä ja muita maagisia asioita.

Sana 'Talisman' oli johdettu kreikan 'telesma', mikä tarkoittaa vihkiminen seremonia. ? Sana 'amuletti' oli peräisin latinan 'amuletum'.

Vertailussa kahden taikaesineitä, nähdään, että taikakaluja tulevat luonnollisessa muodossa, kun taas talismans ovat ihmisen esineitä, jotka voivat olla joko luonnollisia tai ei-luonnollisia.

Yhteenveto

Taikakaluja uskotaan on valta loitolla negatiivista energiaa tai pahoja henkiä tai jopa sairaus. Amuletit ovat kuluneet ihmisten suojelu ja puolustus pahaa heidän ympärillään.

Taikakaluja uskotaan antaa enemmän valtaa niille, jotka käyttävät niitä. Taikakaluja uskotaan antaa positiivista energiaa henkilöä, jolla yksi.

Krusifiksit, valkosipuli, kivihiili, riimuja, onnekas kolikoita ja hevosenkengät ovat joitakin taikakaluja, joita on käytetty vuosisatojen ajan. Yleensä talismaanit on valmistettu kiteitä ja jalokiviä.

Taikakaluja nähdään luonnollinen vahvistimet, jotka johtavat henkilö oikealle ajatuksia.

Vertailussa kahden taikaesineitä, nähdään, että taikakaluja tulevat luonnollisessa muodossa, kun taas talismans ovat ihmisen esineitä, jotka ovat joko luonnollisia tai ei-luonnollisia.