Ero Smart ja älykäsSmart vs Intel ligent

Monille ihmisille, ei ole mitään eroa älykäs ja älykäs, koska sanat näyttävät olevan vaihdettavissa. Kuitenkin on olemassa ero merkityksiä ja käyttää näitä sanoja.

Smart voidaan soveltaa oppinut johtopäätöksiä, kuten tekemällä Smart Business tai emotionaalista päätöksiä. Smart on ansaittu asema. Kun me tutkimme ja, meistä tulee älykkäämpiä aihe. Varaa älykäs tai urbaanit, meidän täytyy panostaa yhä älykkäämpiä.

Intelligence, toisaalta, on jotain, jossa henkilö on syntynyt. IQ on mittaus älykkyyttä, ja doesnt 't muutos, koska se mittaa kykyä oppia. Tätä voidaan soveltaa ehtojen me kroonisesti liittävät älykkyyttä, kuten matematiikkaa, tai se voi soveltaa omaan kykyyn oppia neuvottelu emotionaalisia kysymyksiä. Kummassakin tapauksessa on luontainen, ja se yksinkertaisesti johtuu geneettisen meikkiä.

Smart voidaan myös soveltaa sarkasmia. Meillä on 'älykäs alec' vastauksia, tai voimme olla 'älykkäitä' vastatessaan kysymykseen tai puhu keskusteluun. Me emme 't sovelletaan älykästä ajatusta sarkastinen.

Älykäs käytetään korkeamman tason mitattu älyn. Annamme korkeampi kohteliaisuuden, kun kerromme joku he ovat älykkäitä, versus kun kerromme heille, että he ovat älykkäitä. Älykkyys liittyy suoraan oman verran hienostunut tietoa.

Smart voidaan soveltaa myös kuvata ulkonäkö. Jos olet älykäs pukeutuja, tai te edustatte itse järkevällä tavalla, tämä ei tarkoita sitä, että teillä on älykkyyttä. Se tarkoittaa, että olet tarkoituksenmukaista, että olosuhteet, ja että te näyttää erittäin hyvältä. Me emme 't tarkoita, että olet älykäs pukeutuja.

Intelligence merkitsee myös tiettyä korkeakoulutuksen. Olipa 've itse suorittanut korkea-asteen tai et ole vielä tehdä niin, puhumme älykkäitä ihmisiä kuin oletamme että on suorittanut korkea koulutustaso kuin lukion. Vaikka on niitä, jotka ovat älykkäitä, jotka eivät koskaan mene korkeakoulu, implisiittisesti on olennaista, kun ymmärtää kuvauksessa tarjotaan.

Yhteenveto:1. Älykäs on oppinut sovellus.

2. Smart on ansaittu asema.

3. Intelligence on mittausten kykyä tulla älykkäämpiä oppimalla.

4. Smart voidaan soveltaa sarkasmia.

5. Intelligence päättelee korkeamman älykkyyden verrattuna älykäs.

6. Smart voidaan käyttää kuvaamaan esiintymisiä.