Ero Ovulaatio ja kuukautisetOvulaatio vs Kuukautiset

Sukuelimiin naisen anatomia on kaksi pääosaa, munasarjat ja kohtu. Kohdun ja vaginaeritteessä luodaan sisälle kohtuun, ja se on olemassa myös silloin, kun hedelmöittynyt munasolu etenee kehittyä sikiö kun munat luodaan munasarjoissa. Molemmat munasarjat ovat myös vastuussa luomiseen munasolujen tai munasolujen ja hormonaalista päästöjä. Ne nähdään vieressä lantion ontelon seinämät. Yksi näistä munasolujen sijaitsee osan vasemmalta ja toinen näkyy oikealla osaan.

Ovulaatio tapahtuu, kun munien tai munasoluja syntyy molemmissa munasarjoissa. Se on katkonainen prosessi, jossa kypsyvät Munarakkuloiden täytetään ja jaetaan munia tai munasoluja. Ajaksi ovulaation prosessi, kypsynyt munasolu vapautuu munasarjat valmiita hedelmöittää. Jos lannoitus ei tapahdu, kohdun seinät ovat eroon pois ja veri vapautuu naisen 's elin. Tämä tunnetaan naisen' s säännöllinen kuukautiskierto, jota kutsutaan myös ajan. Kuukautiset tai aika voi olla peitelty tai avointa. Peitelty aikana ilmenee, jos kohdun limakalvo on imeytyvät ihmiskehon ja esiintyy useimmissa naisten nisäkäslajit, kuten koirat, kissat, jne.

Nainen ihmislajin kokevat ilmeistä aikoja tai kuukautiset. Verenvuoto voi ilmetä sisälle kohtuun ja egresses emättimen kautta. Tämä on mitä ihmiset yleisesti kutsuvat kuukausittain ajan. Säännöllinen aikana tai kuukautiset yleensä kestää kaksi-kuusipäivä joka alkaa alkuperäisestä päivästä verenvuodon kunnes se lakkaa. Kuukautiskierron verenvuoto alkaa vähitellen sitten hitaasti kasvaa ja sitten pienenee, kun pari päivää. Läpi hänen kuukautiset, nainen voi tuntea tietyn kipu, kouristukset, stressi, ja päänsärkyä.

Naiset yleensä tuntuu epämukavalta, epätavallinen väsymys ja mielialan muutoksia. Kuukautiskierron prosessi kestää 28 päivää, ja ovulaation aikana tapahtuu tiettynä päivänä kuukautiskierron, 14. päivänä. Koko tämän ajan, naispuolinen kokee lievää kipuja ja on korotettu tunne seksuaalisen kehottaa ja hajuja. Ovulaation aikana se esiintyy luonnollisesti tai se voidaan provosoi. Naaras, joka on oligomenorrhea, tilassa, jossa kuukautisten tapahtuu joskus, voidaan hoitaa ovulaation. Se on myös käytetty in vitro parittelu.

Sen lisäksi, että fyysisten ominaisuuksien, at ovulaation, on juoksuaika ja vastaanottavaisuus antaa joitakin fyysisiä julkisivu, valmius liittyä toisen ihmisen kanssa ja viljellä uuden elämän elämään, ottamaan osaa prosessissa sukupolvi. Kuukautisten aikana, tämä mahdollinen uusi elämä päättyy ja purkautuu. Se on enemmän yksinäinen tapaus. Naaraat voivat soveltua, mutta se ei ole parittelu toisen henkilön kanssa, vaan pikemminkin kaipuu liiton hänen oman itsensä tai Jumalaa. Se on esimerkki luovutusta ja puhdistus, aikaa valmistelun ja uudistumista seuraavaa prosessia. On tärkeää, että jokainen ihmisen naisen tuntemaan oman ajan, hänen olla tietoinen hänen normaalin ja epäsäännöllisiä syklit.

Yhteenveto:1. Ovulaatio tapahtuu, kun munien tai munasoluja syntyy molemmissa munasarjoissa. Kuukautiset tai aika voi olla peitelty tai avointa.

2. Jakson ovulaation prosessi, kypsynyt munasolu vapautuu munasarjat valmiita hedelmöittää. Jos lannoitus ei tapahdu, kohdun seinät ovat eroon pois ja veri vapautuu naisen 's elin.

3. peitelty aikana ilmenee, jos kohdun limakalvo on imeytyvät ihmiskehon ja esiintyy useimmissa naisten nisäkäslajit, kuten koirat, kissat, jne.

4. kuukautiskierron prosessi kestää 28 päivää, ja ovulaation aikana tapahtuu tiettynä päivänä kuukautiskierron, 14. päivänä.

5. Ovulaation aikana se esiintyy luonnollisesti tai se voidaan provosoi. Naaras, joka on oligomenorrhea, tilassa, jossa kuukautisten tapahtuu joskus, se voi hoitaa ovulaation.