Ero IVF ja ICSI
IVF vs ICSI

Yksi seitsemästä parit arvioidaan olevan ongelmia hedelmättömyyttä. ? Se on kyvyttömyys miehen ja naisen tulla raskaaksi. Sekä mies ja nainen voi kärsiä hedelmättömyyttä ja keskenmeno on myös eräänlaista hedelmättömyyttä. Seuraukset voivat olla erilaisia; se voi johtua genetiikka, sairauksista erityisesti ne, joihin liittyy hypotalamus ja aivolisäke ja altistuvat ympäristömyrkkyjen.

Naisille, jotka kärsivät hedelmättömyydestä, syynä voi johtua stressistä, poikkeavuus kilpirauhasessa ja lääketieteellisiä ongelmia, kuten infektioita kohdunkaula, polyypit, kasvaimet, tukossa munanjohtimet tai epäonnistumisesta alkion kiinnittyä kohtuun.

Miehillä syyt voivat vaihdella infektioiden, kuten sikotauti- tai VD ja hormonaaliset ongelmat altistumiseen myrkyllisiä aineita ja kemikaaleja. Jos mies on diabetes ja verenpainetauti, on olemassa myös vaara hedelmättömyyttä.

Vaikka parit ovat varovaisia, joilla tätä ongelmaa, on olemassa paljon hoitomenetelmiä, että niitä voidaan käyttää auttamaan heitä raskaaksi. Kohdunkaulan korkit homeopatiassa lääketieteellisiä hoitoja, mikä tahansa pari voi toivoa ottaa vauva. Jos kaikki hoidot osoittautuvat tehottomiksi, lääkärit yleensä neuvoo parit turvautumaan Koeputkihedelmöitys (IVF).IVF on prosessi lannoitus munasolujen kanssa sperms solujen kehon ulkopuolella. Tämä tapahtuu silloin, kun se on nainen, joka kärsii hedelmättömyydestä. IVF The ovulatory prosessi on manipuloitu ja hallinnassa. Munasolun nainen hedelmöitetään sperms solujen miehen nestettä. Kun alkio on kasvanut, se on sitten sijoitetaan potilaaseen 'kohtuun, jossa sen odotetaan kasvavan.

Sisäinen sytoplasman Sperm Injection (ICSI) käytetään, kun se on mies, joka on ottaa hedelmättömyys ongelmia. Tämä tapahtuu silloin, kun IVF ei ole mahdollista. Tässä prosessissa yksi sperma ruiskutetaan munasolun ja tapahtuu tavallisesti lahjoitti spermaa. Lannoituksen, vahvin ja terveellisin sperma saa hedelmöittää munasolun mutta keinosiemennykseen, munat käsin valittu.

Käytön ICSI, on olemassa riski, rakenne- ja numeerisia virheitä kromosomeissa aiheuttaa geneettisiä sairauksia, joten on ehdotettu, että on aina oltava Sikiöseulontoihin. IVF kuljettaa vain vähäinen riski geneettisiä häiriöitä, koska sperma solut huolella valittu ja testattu.

Yhteenveto:
1. koeputkihedelmöitys tapahtuu, kun naiset eivät raskaaksi taas sisäiset sytoplasman Sperm Injection tehdään hedelmättömyyttä miehillä.
2. IVF liittyy hormoni manipulointi ja louhinta munasolujen naisesta ja siittiöiden miehen hedelmöittää nesteen kun ICSI kuuluu louhinta munasolujen mieheltä ja suonensisäinen yksittäisen solun munasolun.
3. On vähäinen riski geneettisiä häiriöitä IVF käytettäessä ICSI on suurempi riski tulla raskaaksi kanssa alkio, joka on geneettinen sairaus.