Ero Mind ja BrainMind vs Brain

Mieli on liittyvä aivojen. Useimmat ihmiset eivät löydä mitään eroa kaksi sanaa mieli ja aivot. Useimmat tutkijat ja ajattelijat uskovat, että aivot ja mieli ovat yksi ja ei voi erottaa. Suurimman osan ajasta nämä kaksi sanaa käytetään erotuksetta. Vaikka aivot pidetään fyysinen asia, mieli pidetään henkistä.

Aivot koostuu hermosolujen ja verisuonten taas mieli ei ole sellainen. Vaikka aivot on muotonsa, mieli ei ole yksi. Voimme nähdä ja koskettaa aivot taas ei ole mahdollista tehdä tätä mielen kanssa.

Koska aivot koostuu useista materiaaleista, voidaan tutkia. Toisaalta, on vaikea suorittaa tutkimuksia mielen se ei koostu mistä tahansa materiaalista.Aivot on tärkeä elin ihmiskehossa taas mieli ei ole sellainen. Se on aivoissa, että kaikki toiminnot ja toiminta tapahtuu. Aivot, joka on keskellä hermoston, koordinoi liikkeitä, ajatuksia ja tunteita. Mutta nämä ovat ojensi tai huopa mielen kautta. Me kaikki käyttävät mielen ajatella, tuntea ja reagoida. Mieli tarkoitetaan henkilöä 'ymmärrystä asioista ja myös hänen omatuntonsa. Mind viittaa myös henkilön 's ajattelua.

Aivot on selvä paikka päähän. Mutta osalta mieleen, se on vain tarkoitus olla aivoissa. Aivot voi vaikuttaa sairauksiin ja voidaan diagnosoida taas mieli ei ole tällaisia ​​komplikaatioita.

Yhteenveto

Useimmat tutkijat ja ajattelijat uskovat, että aivot ja mieli ovat yksi ja ei voi erottaa.

Kun aivot pidetään fyysinen asia,? mieli pidetään henkistä.

Brain koostuu hermosolujen ja verisuonten taas mieli ei ole sellainen.

Vaikka aivot on muotonsa, mieli ei ole yksi.

Voimme nähdä ja koskettaa aivot taas ei ole mahdollista kanssa mielessä.

Aivot on tärkeä elin ihmiskehossa taas mieli ei ole sellainen.

Aivot, joka on keskellä hermoston, koordinoi liikkeitä, ajatuksia ja tunteita. Mieli tarkoitetaan henkilöä 'ymmärrystä asioista ja myös hänen omatuntonsa. Mind viittaa myös henkilön 's ajattelua.