Ero Ylä- ja Ala moottori neuronienYlempi vs Ala liikehermosoluiksi

Neuroni on aivosolujen, joka käsittelee ja välittää tietoa kemiallisen ja sähköisen signaloinnin. Se on osa hermostoon. Se koostuu solun elin, axon, ja dendrites. Neuroni ylläpitää jännitegradienttikokoonpanon kalvolle, jonka ioni pumput, jotka toimivat yhdistämällä ionikanavien tuottaa solunsisäiseen-versus-solunulkoisen pitoisuuden erot ionien kuten kaliumia ja natriumia. Moottori neuroni on hermosolu, joka johtuu pois selkäydin. Siinä oletetaan sen axons ulkopuolella selkäydintä ja ohjaa lihasten suoraan tai välillisesti.

Ylä moottori neuronien peräisin moottori alueella aivorungon. Ne eivät ole vastuussa stimulaation lihas, joka on kohdistettu, koska ne eivät pysty siirtämään tietoa alas lopulliseen yhteiseen reitin. He työskentelevät läpi välittäjäaine kutsutaan glutamaatti, joka välittää hermoimpulssien ylhäältä laskea moottori neuronien, jossa se havaitaan glutamatergisen reseptoreihin. Toisaalta, pienempi moottori neuronien vastaanottaa impulsseja ylemmästä moottori neuronien ja liitä selkäytimen ja aivorungon lihaksen kuituja. Ne ovat kallon ja selkärangan hermoja. Ne toimivat hyödyntämällä glutamaatin, joka vapautuu ylemmästä moottori neuronien, ja tämä laukaisee depolarisaatio alemman moottorin neuronien. Sarja toimia esiintyä, joka päätyy signalointi lihaksen supistumisen. Solu elinten alemman moottori neuronien sijaitsevat neuraxis, ja niiden aksonien lähteä ja synapsi kanssa lihaksia kehossa. Toisaalta, ylemmän moottorin neuronien synapsien alemman moottori neuronien, koska ne eivät pysty poistumaan keskushermostoon.Yhteenveto

1. Solun elimet ylemmän moottori neuronien ovat kooltaan suurempi kuin solurungoissa alemman neuronien.
2. Ylempi liikehermosoluiksi luokitellaan polkuja he matkustavat. Laske moottori neuronien luokitellaan tyypin lihassyyn he innervate koska heillä on vain yksi polku, joka on nimeltään lopullinen yhteinen polku. Ylä liikehermosoluiksi on kuusi polkuja. Alemmat liikehermosolut on jaettu kahteen ryhmään, alfa- ja gammamotoneuroni.
3. Ylempi liikehermosoluiksi kuljettaa tietoa aivojen keskuksista, jotka ohjaavat lihakset kehon, ja alempi moottori neuronien kuljettaa tietoa välitetään ne ylemmästä moottori neuronien.
4. Ylempi moottori neuronien muodostavat synapsien alemman moottori neuronien. Toisaalta, pienempi moottori neuronien muodostavat synapsien kanssa lihaksia kehossa.
5. Ylempi liikehermosoluiksi ovat ensimmäisen asteen neuronit samalla pienempi moottori neuronien ovat toisen asteen neuronit.