Ero nisäkkäät ja linnutNisäkkäät vs Linnut

Kun ajattelee eroja nisäkkäät ja linnut, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on, että nisäkkäiden synnyttää poikasensa taas lintujen munia.

Nyt voimme tarkastella muita eroja nisäkkäät ja linnut. Linnut ovat höyhenet taas nisäkkäillä on vain turkista tai hiukset. Tämä ominaisuus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista lintuja, jotka erottavat ne nisäkkäistä. Linnut käyttävät höyheniä ohjaamiseen kehon lämpötilaa, lentävät, ja houkuttelee vastakkaista sukupuolta.

Koska lintujen täytyy lentää, ne ovat huokoisia tai onttoja luita. Sen sijaan nisäkkäillä on tiheämpi luita. Linnut on siivet vaikka nisäkkäillä on tassut, kädet, ja sorkat.

Myös ero ruokinnassa nuoria. Nisäkkäät ruokkia nuori maitotuotteet maitorauhasista. Toisaalta, nuoret linnut syötetään vanhempien regurgitating osittain pilkottu ruokaa.

Lintujen ja nisäkkäiden on kurkunpää. Nisäkkäät tuottavat ääniä käyttäen kurkunpää. Linnuilla peniksessä ei tuota ääntä. Sen sijaan käyttää kurkunpään äänen, lintujen on syrinx joka toimii kurkunpää.Keuhkot linnut eivät laajenee tai supistuu kuin keuhkojen nisäkkäiden. Nisäkkäillä, hapen ja hiilidioksidin vaihdetaan keuhkorakkuloihin, jotka ovat mikroskooppisia pusseja keuhkoihin. Linnuilla, vaihto tapahtuu ilmassa kapillaareja, jotka ovat seinät mikroskooppisen tubulukset. Vaikka on olemassa vain yksi hengitysjakson nisäkkäillä on kaksi jaksoa linnuissa.

Nyt verrataan verta, linnut ovat ydin on RBS taas sitä ei yleensä nähty nisäkkäillä. Jos on ydin on RBS nisäkkäillä, niin se on merkki sairaudesta. RBS lintuja soikeat taas suurin osa nisäkkäiden 'RBSs on pyöreä muoto.

Yhteenveto:

1. Nisäkkäät synnyttävät poikasensa taas lintujen munia.
2. Linnut höyhenet taas nisäkkäillä on vain turkista tai hiukset.
3. Linnut huokoinen tai onttoja luita. Sen sijaan nisäkkäillä on tiheämpi luita.
4. Linnut on siivet, kun nisäkkäillä on tassut, kädet, ja sorkat.
5. Nisäkkäät tuottavat ääntä käyttäen kurkunpään, mutta linnuilla tässä elimessä ei tuota ääntä. Sen sijaan, linnut on syrinx joka toimii kurkunpää.