Ero sileät lihakset ja luurankolihasten? Smooth Lihakset? vs luustolihakset

Ihmisen keho koostuu biologisten järjestelmien, jotka sisältävät elimiä ja kudoksia, jotka sisältävät lihaksia. Lihas on kudosta, joka on peräisin mesodermal kerroksesta sukusolujen. Se sisältää säikeet että sopimus ja muuttaa kokoa solujen koska ne liikkuvat toistensa ohi.

Se tuottaa voiman ja aiheuttaa elimen tai organismin liikkua. Sen voimanlähteenä hapettumista rasvojen ja hiilihydraattien sekä anaerobinen kemiallisten reaktioiden nopea lihassoluja. Liike voi olla joko vapaaehtoista kuten silmien liikkeiden tai liikkeen quadriceps lihasten tai tahaton kuten supistukset sydämen.

On olemassa kolmenlaisia ​​lihaksia, eli:

??? Sydänlihaksen, joka on tahaton lihas, joka on löydetty sydämessä. Sitä esiintyy tajuton ajatuksen ja on erittäin tärkeä selviytymisen organismin. Kuten luurankolihasten, se sisältää sarkomeerit tavallisessa järjestelyssä nippujen että sopimus ja rentoutua lyhyt intensiivinen murtuu.
??? Sileän lihaksen, joka on myös tahattomien lihas, joka löytyy seinien sisällä elimiin, kuten mahassa, suolistossa, kohtu, keuhkoputket, virtsarakon, ruokatorven, virtsaputki, verisuonet, ja arrector pili ihon joka ohjaa erektio kehon karvat . Se eroaa luurankolihasten koska se ei ole alle tajuissaan eikä poikkijuovaisten.
??? Luurankolihasten, joka on vapaaehtoinen lihas, joka ohjaa somaattinen hermosto. Se on liitetty luuhun jänteet ja vastaa liikkumiseen ja ryhtiä. Se on poikkijuovaisten ja koostuu lihassoluja, jotka ovat kahteen ryhmään:
1. Tyypin I tai matala nykäistä lihaksen, joka on korkea mitokondrioiden ja myoglobiinin. Ne kuljettaa enemmän happea ja on punainen ulkonäkö.
2. Tyypin II tai nopeasti nykäistä lihaksen, joka on alhainen mitokondrioita ja myoglobiinin ja on kolmenlaisia:
??? Tyyppi II, joka näkyy esimerkiksi sileän lihaksen ja on punainen ulkonäkö.
??? Kirjoita IIx tai tyypin IId, mikä on nopein lihastyyppiä ihmisillä.
??? Tyyppi IIb, joka on valkoinen lihas ja on hyvin alhainen mitokondrioiden ja myoglobiinin. Se on merkittävä nopea lihas pieniä eläimiä, kuten rottia.Sileät lihakset ja luuston lihaksia on erilaiset rakenteet, toiminnot, supistuminen sääntely, ja magnetointi-supistuminen kytkentä. Sileät lihakset ovat yhden yksikön lajikkeita; Koko lihas joko sopimuksia tai rentouttaa. Molemmat lihakset ovat välttämättömiä liikkumisen ja selviytymisen organismeja. Kaikenlainen heikkeneminen lihasmassaa ja toiminnallisuus voi vakavasti vaikuttaa yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin yksilön tai organismin.

Yhteenveto:

1. Sileä lihakset eivät poikkijuovaisiin kun luustolihakset ovat poikkijuovaisia.
2. Smooth lihakset ovat tahtomattaan lihas luustolihakset ovat vapaaehtoisia lihaksia.
3. Sileä lihakset eivät ole alle tajuissaan kun luustolihakset ovat alle tajuissaan.