Ero Erittyminen ja eritysErittyminen vs eritys

Kehon prosesseissa, saatamme kohdata sanoja, jotka ovat melko samanlaisia ​​määritelmään. Olemme usein käyttää näitä samassa merkityksessä. Ei ennen kuin tiedämme määritelmiä, voimme käyttää näitä sanoja oikein. Tässä artikkelissa, me puuttua kaksi tavallisia sanoja, joita käytetään samassa merkityksessä.

Kaksi näistä sanoista, jotka me yleensä vaihtavat käyttöesimerkeistä ovat 'erittymistä' ja 'eritystä.' Tarkastellaan eroja.

'Eritys' ja 'erittyminen' ovat samoja luonnossa koska molemmat osallistuvat kulkua tai liikkumisen materiaaleista. Nämä sanat ja kehon prosessit ovat tarpeen valvoa ja ylläpitää homeostaasiin kehossa. Molemmat prosessit liikkua ja poistaa ei-toivotut osat kehossa.

Edelleen tarkemmin näiden kahden prosessin, olkaamme määritellä molempia. 'Erittyminen' on materiaalin poistaminen elävän olennon taas 'eritys' on liike materiaalin yhdestä paikasta toiseen. Joten ajatella sitä, eritys on aktiivinen, kun erittyminen on passiivinen luonteeltaan. On esimerkki erittymistä ihmisillä erittää tällaisten aineiden kyyneleet, ulostetta, virtsaa, hiilidioksidia, ja hiki kun eritys, toisaalta, sisältää entsyymejä, hormoneja tai syljestä. Joten, kuten voimme nähdä, erittyminen on enimmäkseen kehon jätteitä, kun eritys on tärkeää materiaaleja, joita voidaan metaboloituu ja käyttää kehomme.Mitä elimet, jotka käyttävät eritystä ja eritys, molemmat voivat myös vaihdella. Esimerkkejä elinten erittyminen ovat peräsuolen ulosteet, keuhkot hiilidioksidin, kyynelkanavansa repeämien, ja ihon hiki. Eritystä, toisaalta, käsittää elimet ja kehon osien vastaa eritystä tärkeitä aineita, kuten ruoansulatuskanavan rauhasten: sylkirauhaset, haiman, maksan, sappirakon. Umpirauhasissa: aivolisäke, kilpirauhasen, munasarjat, kivekset jotka erittävät hormoneja, jotka ovat tärkeitä aineenvaihdunnan ja elintoimintojen.

Kun tietää suuret ja pienet erot 'eritys' ja 'eritys' voidaan päätellä, että nämä sanat on niin paljon eroja, jotka voimme käyttää niitä oikein ja tarkasti lähitulevaisuudessa.

Yhteenveto:

1. 'eritys' ja 'erittyminen' ovat samoja luonnossa koska molemmat osallistuvat kulkua tai liikkumisen materiaaleista.
2. 'Erittyminen' on materiaalin poistaminen elävän olennon taas 'eritys' on liike materiaalin yhdestä paikasta toiseen.