Ero verenkiertoon ja keuhkoverenkierrossaVerenkierrosta vs. keuhkoverenkierrossa

Toiminto verenkiertoelimistön ihmiskehossa on toimittaa ravinteita ja happea kudoksiin, mutta myös kuljettaa pois kuona keuhkoihin ja munuaisiin eritykseen. Tätä järjestelmää kutsutaan yhteishankkeen kiertämään ympäri kehoa. Veri virtaa peräkkäin verisuonten täynnä verisolujen ja plasman. Komponenttien plasman ja verisolujen riippuu suunnasta ne virtaavat. Veri tulevat sydämestä kuljettaa happipitoista verta elimistöön, ja veri, joka palaa sydämeen poistetaan happea.

Levikki näistä järjestelmistä koostuu väyliä. Sekä keuhkojen ja systeemiseen verenkiertoon, valtimo että oksat sydämestä kuljettaa verta muihin kehon osiin. Suonet ovat verisuonia, jotka kuljettavat takaisin verta sydämeen. Jonka tarkoituksena on koko järjestelmä perustuu keuhkoverenkiertoon. Mikä tahansa häiriö sen verrattain lyhyt kurssi voi luoda häiriöitä verenkiertoon, jälkitilana kunnossa. Keuhkojen verisuonten kuljetus veren välillä keuhkoihin ja sydämeen. Keuhkot ovat ainoa rakenne, joka kaasu vaihto voi tapahtua. Ilman tätä mekanismia, verenkierrosta ei voi toimia kunnolla.

Nämä kaksi järjestelmää ovat tukossa järjestelyt, joissa virtausta verta sydämestä tulee takaisin sydämeen. Välisen viestinnän väyliä näiden kahden järjestelmät ovat kapillaareja. Nämä ovat ohutseinäisiä verisuonten joiden leveys on yhden RBC tai punasolujen. Koostumus kapillaareja mahdollistaa kulkutien verisolujen ja häiriötön vaihtoon happea ja ravinteita. Sisällä keuhkoihin, kapillaari sängyt vierestä ohutseinäisiä ilman pusseja nimeltään keuhkorakkuloihin, jotka sallivat toimivaltaisen kaasun vaihtoa.

Oli havaittu merkittäviä eroja keuhko- ja iso verenkierto. Verenkierrosta koostuu eri verisuonia, kuten lihaksissa, että haara osaksi paljon pienempiä kokoja koko kehoon. Keuhkoverenkiertoon koostuu kahdesta alukset, jotka haara keuhkoihin. Verenkierrosta säveltää verisuonet kuljettavat happipitoista verta muihin kudoksiin alkaa sydämessä 's vasemman kammion. Keuhkoverenkiertoon on keuhkovaltimon sen tärkein rakenne. Tämä valtimo kuljettaa hapetonta verta kohti keuhkojen kautta oikeaan kammioon.

Verenkierrosta on suonet, jotka kuljettavat hapetonta verta kohti sydäntä. Veri ja tyhjenee sen jälkeen ytimeen 's oikeaan eteiseen. Keuhkojen liikkeeseen on keuhkolaskimosta joka kuljettaa happipitoista verta kohti sydäntä maantäyttöhankkeesta sydämen' s vasemmassa eteisessä. Systeeminen rakenteet tuovat happea ja kuljettaa pois hiilidioksidia. Keuhkojen sisällä, ei olisi vaihto hapen ja hiilidioksidin veressä.Nämä kaksi järjestelmää Verenkierron osa korin sovussa tai symbiotically saavuttamiseksi keskeisimpiä taso tasapaino tai homeostaasiin (vakaa organismi, joka johtaa hyvän psyykkisen ja fyysisen terveyden). Verenkierron yleensä lähettääkö happipitoista verta muihin kehon osiin. Tämä järjestelmä samoin kerää jätteitä aineita, kuten hiilidioksidia, jokaisesta kudosten ja solujen ja tuo takaisin verta keuhkoihin, missä ne on estetty. Tämä järjestelmä on alituinen piiri ja on välttämätöntä elämän.

Yhteenveto:

1. kierto Näiden järjestelmien säveltää väyliä. Sekä keuhkojen ja systeemiseen verenkiertoon, valtimo että oksat sydämestä kuljettaa verta muihin kehon osiin. Suonet ovat verisuonia, jotka kuljettavat takaisin verta sydämeen.

2. tarkoituksena Koko järjestelmä perustuu keuhkoverenkiertoon. Mikä tahansa häiriö sen verrattain lyhyt kurssi voi luoda häiriöitä verenkiertoon, jälkitilana kunnossa.

3. keuhkojen verisuonten kuljetus veren välillä keuhkoihin ja sydämeen. Keuhkot ovat ainoa rakenne, joka kaasu vaihto voi tapahtua. Ilman tätä mekanismia, verenkierrosta ei voi toimia kunnolla.
4. verenkierrosta on suonet, joka kuljettaa hapetonta verta kohti sydäntä. Veri ja tyhjenee sen jälkeen ytimeen 's oikeaan eteiseen. Keuhkojen liikkeeseen on keuhkolaskimosta joka kuljettaa happipitoista verta kohti sydäntä maantäyttöhankkeesta sydämen' s vasemmassa eteisessä.