Ero adenomyoosi ja endometrioosiAdenomyoosi vs Endometrioosi

Naaraat pidetään siirtotie elämän ja toivoa koko lajia. Tämä pätee erityisesti ihmisille. Pidämme naisilla kuin ne, jotka tuottavat meidän jälkeläisiä ja että, edistää selviytymistä ihmiskunnan. Vaikka miehillä ja naisilla voi olla lähes rakenteellisesti sama, koska molemmilla on sama määrä elimiin ja järjestelmiin, ne eroavat yhdessä järjestelmässä, ja joka on sukuelimiin. Tämä johtuu naisilla yksin vastuussa synnytykseen ja nostaa lapsen 9 kuukautta sisällä omaa kohdussa. Ja meidän täytyy tietää jotain lisääntymiselimiin ja sairauden liittyviä edellytyksiä.

Naisten lisääntymisterveyttä järjestelmä on täysin erilainen, että sen miespuolinen. Tärkeimmät tämän järjestelmän osat kuuluvat emättimessä, munasarjat, munanjohdin, ja kohtu. Lisäksi lisääntymiselimistö käyttäytyy enemmän eri tavalla, kuukausittain kypsymiseen hedelmällisen munasolun, joka sijaitsee ja odottaa sterilointia. Toisaalta, muut osat valmistautua lannoitukseen, ja niiden joukossa, kohtu on merkittävä rooli. Kohtu tapahtuu muutoksia vasteena eri hormonit, kun nainen on hedelmällinen. Nämä muutokset tapahtuvat ilman ongelmia ja naiset harvoin kokea mitään kipua, vaikka ne saattavat tuntea hienovaraisia ​​vihjeitä ja muutoksia, jotka koskevat niiden elin.

Mutta silti, on hetkiä, jolloin ongelmat ja olosuhteet esiintyy. Sukuelimiin on täysin altis hormonaalisia muutoksia tai jopa johtuu geneettisestä tekijästä. Yleensä kohtu vaikuttaa, mutta muina aikoina, epänormaali kasvu voi tapahtua myös muilla sukuelimiin. Vaikka on olemassa monia ehtoja, jotka vaikuttavat naisten 's sukuelimiin on kaksi ehtoa, joita ei voida täysin erottaa toisistaan. Ja nämä ovat, adenomyoosi ja Endometrioosi.

Ensimmäinen on adenomyoosi. Tässä tilassa kohdun kudos, joka sijaitsee yleensä vuori ulkopuolella kohtu, poikkeuksellisen kasvaa sisällä ja sijaitsee lihaksiston seinät kohtuun. Sen lisäksi, että näin käy, kun jo antanut lapsi, ja kehittyy yleensä myöhemmin elämässä. Tämä on täysin erilainen kuin endometrioosi.
Toisaalta, endometrioosi on tila, jossa on epänormaali kasvu kohdun kudoksen muilla sukuelimiin kuin kohtu. Tässä tapauksessa, kohdun limakalvon kudoksissa voidaan löytää munasarjat, munanjohdin, ja jopa lähellä lantion alueella. Ja myös, tämä ehto saattaa ilmetä, vaikka et ole toimittanut lapsi vielä.
Voit lukea tarkemmin tästä aiheesta, koska vain perustiedot tässä annetaan.Yhteenveto:
Naisten lisääntymisterveyttä järjestelmä koostuu munasarjat, kohtu, munanjohdin, ja emätin.

Adenomyoosi on acondition jossa on epänormaalia kasvua kohdun limakalvon sisällä lihasten alueella kohtuun.