Ero Avoin ja Suljettu verenkiertoelimistöAvoin vikaa vs Suljettu verenkiertoelimistö

Verenkierto on yksi tärkeimmistä asioista, että meidän on tiedettävä, kun puhutaan, miten keho toimii. Vain kuvan kehon yhtenä hieno ja monimutkainen kone, joka tarvitsee eri osat ja toimimisen kauniisti ja tehokkaasti. Kehomme muodostuu eri järjestelmiä, jotka toimivat koordinoidusti, jossa yksi järjestelmä tukevat toisiaan, voimme tehdä ja toimia normaalisti. Niistä järjestelmät, verenkiertoelimistön voi olla vain yksi elintärkeä järjestelmiä elin, joka meidän on ajateltava.

Kaikki eläimet Earth on verenkiertoelimistön omia. Jotkut eläimet hallussaan kaikkein alkeellisia ja perus verenkierto niiden elin, kun taas toiset, kuten ihmisiin, on erittäin monimutkainen ja ainutlaatuinen vikaa. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta päätyyppiä on vikaa, avoin verenkiertoelimistön ja suljetun vikaa. Miten ne eroavat toisistaan?

Ennen kuin voimme mennä pitemmälle, meidän täytyy tietää, että sydän on tärkein elin vikaa. Sydän pidetään pumppaus kone, joka ohjaa verta eri elimiin. Silti on olemassa ero siinä, miten veri kuljetetaan avoimessa järjestelmässä että suljetun järjestelmän. Älkäämme nyt puhua siitä.

Ensimmäinen on avoin vikaa. Useimmat pienet eläimet tämäntyyppistä vikaa. Sen sanotaan olevan yksinkertaisempi järjestelmä näiden kahden välillä. Ajattele sitä tällä tavalla, avoimessa verenkiertoelimistön, veri suoraan pumpataan sydämen eri elimiin alemmassa paineessa. Sen avulla kaikki elimissä vastaanottaa verta ilman sitä läpi verisuonia tai jopa suuret suonet.

Tässä menetelmässä tarvitaan vähemmän energiaa veren jaetaan. Tässä järjestelmässä, koska happi on käytetty loppuun hitaammin. Se sopii pieniä eläimiä, joilla on pieni elin ja hitaampi aineenvaihdunta korko koska vähemmän energiaa tarvitaan verta matkustaa.

Suljetussa verenkiertoelimistön, veri kulkee erilaisia ​​ja erillisiä verisuonia sen olevan tavoittaa eri elimiin. Tässä set-up, on keuhkoverenkierrossa ja verenkiertoon. Veri liikkuu myös johtuen eroa paine verisuonia. Tämä järjestelmä sopii suuremmille eläimille se riittävä tarjonta verta raajoihin.Tämä on tärkein ero näiden kahden välillä. Voit lukea pidemmälle, jos haluat tietää enemmän tästä aiheesta.

Yhteenveto:

1. vikaa tarvikkeita veri, joka sisältää happea, ravinteita ja muita aineita eri kehon soluihin.

2. Avoin verenkiertoelimistön mahdollistaa veren jaetaan eri elimiin alemmassa paineessa.