Ero napanuoraverestä ja johto TissueNapanuoraverestä vs johto Tissue

Vauva 's napanuora on monia elintärkeitä kantasoluja, joita voidaan käyttää tulevissa lääkehoidot. Eteneminen lääketieteen tekniikoita on merkinnyt sitä, syntyessään, napanuoraverestä ja johto kudos asianmukaisesti korjattu napanuoran. Veri ja kudos on sitten säilynyt ja turvassa, valmiina käytettäväksi milloin myöhemmin tarvittaessa.

Kun vauva 's napanuora on leikattu, johto on säilyttänyt merkittävän määrän verta. Napanuoraverestä sisältää kokoelman tärkeä kantasoluja. Juuri nämä ainutlaatuinen kantasoluja, jotka voidaan korjata tallennetun veren ja käytetään lääketieteellisissä hoitoon. kantasolut ovat arvokas muoto molekyylin; hoidon kantasolut voivat auttaa kehoa uusiutumaan pahoin vaurioituneita soluja ja immuunijärjestelmän maksimiinsa. kantasolut kerätään napanuoran verestä käytetään taistella suuria lääketieteellisiä sairauksia, kuten leukemiaa ja syöpä.

Syntymän lapsesi sinulle tarjotaan kerran elämässä tilaisuus satoa tätä verta. se on kivuton, joka vie vähemmän kuin muutaman hetket saavuttaa. Kun johto on leikattu ja kiinnitetty, veri kerätään astiaan valmiina jäädytetään. Menettely on hyvin yksinkertaisesti ja myöhemmin elämässä, voi olla hengenpelastus mahdollisuus. Jos et halua saada tätä menettelyä, napanuora hylätään.

Johdon kudos on yhtä tärkeää satoa kuin napanuoraverestä. Johdon kudos sisältää erilaisia ​​kantasolujen kutsutaan mesenkymaaliset kantasolut. Näitä kantasoluja käytetään aivan eri tavalla kuin kantasoluja löytyy napanuoraverestä. Nykyinen lääketieteellinen tutkimus ovat paljastaneet jännittävä hyödyntäville tällaisia ​​kantasoluja; Tällä hetkellä niitä käytetään auttaa kuntouttaa sidekudosta. Paljon tutkimusta tehdään arvioida niiden käyttö kantasolujen hoidossa selkäytimen vammoja ja aivohalvauksia.Johdon kudos korjuu ei ole vielä yleisesti saatavilla. Käyttö mesenkymaalisten kantasolujen on vielä lapsenkengissä, sen täyden lääketieteellistä potentiaalia vielä valloilleen. Tällä hetkellä on vain yksi instituutio koko Yhdysvalloissa, joka tarjoaa palvelua johto kudoksen korjuu. Menettely on paljon, kuten sen laajalti käytetty napanuoraverestä elpymistä. Neljä-kuusi tuuman johto segmentti leikataan napanuoran ja sijoitetaan keräysastian; näyte sitten kiidätettiin varaston, jossa se jäädytetään heti säilyttää soluihin. Kokoelma on kivuton sekä äidille että lapselle.
Suurin ero napanuoraveren ja johto kudos on tyypin solut, jotka on korjattu. Napanuoraverestä sisältää Veren kantasolut; johto kudos sisältää mesenkymaaliset kantasolut. Molemmat solut tarjoavat mahdollisuuden kantasolujen uudistumista ja molemmat voivat antaa sinulle hengenpelastus mahdollisuuksia.

.
Yhteenveto

1. Napanuoraveri kerätään napanuoran äskettäin syntynyt vauva. Se sisältää tärkeitä kantasoluja, jotka voivat auttaa hengenvaarallisia sairauksia.
2. Varret kerättyjä soluja napanuoraverestä kutsutaan hematopoieettista. Kantasoluhoito napanuoraverestä on laajalti käytetty lääketieteellisten hoitojen leukemiaan ja syöpä.
3. Kantasolut kerättiin johto kudoksesta kutsutaan mesenkymaaliset kantasolut.
4. Kantasolujen käytetään istukan kudos soluja edelleen lääketieteellisessä tutkimuksessa; sato menettely ei ole vielä yleisesti saatavilla ja käyttö kerättyjen solujen on vielä lapsenkengissä.
5. Napanuoraveri ja johto kudos elpyminen on kivuton ja kestää vain hetken.