Ero ksyleemin ja phloemXylem vs. phloem

Ksyleemin ja phloem ovat moninaiset johtosolukot käsillä kasveissa. Ksyleemin ja phloem suorittaa työn kuljettaa vettä, mineraaleja ja orgaanisia aineita alkaa juuresta muut jakeet kehon ja sitten ruokaa paikka synteesin lehtien muut jakeet kehon tässä järjestyksessä. He työskentelevät yhdessä yksikkönä, jotta tehokkaasta elintarvikkeiden kuljettamiseen, ravintoaineiden, kivennäisaineiden, ja vesi. Kasveissa, sekä xylem ja phloem muodostavat johtosolukot ja toisiaan muodostaen johtosolukkokimpuista.

Xylem on kuollut, monimutkainen, pysyvä kudosta. Pintapuu on, että suurin osa, elävä osa xylem. Yksi kahden liikenteen kudosten putkilokasveja kutsutaan xylem. Sen perustehtävä on kuljettaa vettä, mutta se myös kuljettaa tietty määrä ravinteita kautta kasvin. Puuaineksen elementtejä, kuten putkisolut ja alusten pääasiassa muodostavat xylem. Pysyvä monimutkaisia ​​kudoksen solujen liittyy monimuotoisuutta muihin soluihin. Ajaksi ensisijainen kasvun ensisijainen xylem lähtee pois procambium. Kuitenkin kaikki johdetun kasvua, toissijainen xylem on sen perustamisesta jälsi.

Phloem on elävä kudos, joka kuljettaa orgaanisia ravinteita tunnistettu photosynthates. Tämä photosynthate on glukoosi, sokeri joka kuljetetaan jokainen osa laitokseen, jossa se on välttämätöntä. Vuonna puut, phloem on syvin kerros kuoren. Phloem on huolissaan suurimmaksi osaksi kanssa translokaation joka on kuljetuksen liukoisen orgaanisen aineksen aikana fotosynteesin. Phloem on elävä, yhdiste, pysyvä kudosta. Sisustus phloem on animoida taas ulkoinen phloem on kuollut.

Tärkein keskeinen ruoka-johtava kudos on nila joka löytyy putkilokasvit. Vuonna ruoka kuljetus, itse asiassa vasta ensimmäinen 0,2-.7mm. n phloem on määrätietoinen ja loput on hyvin harkittu ei-toiminta. Sieve putket, kumppani soluja, ja runkokuidut säveltää phloem. Phloem luo Meristeemialueista soluista jälsi. Tärkein phloem on peräisin apikaalisella meristinen ja, toisaalta, vähemmän tärkeät phloem generoi jälsi.

Vastuussa veden ja mineraalien kuljetus juuret kohti kaikkia kasvien osia on xylem, putkimainen, kova seinät solurakenne. Kuitenkin phloem on suhteellisen pehmeä seinät solu putkimainen rakenne ja vastaa elintarvikkeiden kuljettamiseen ja muiden ravintoaineiden tarvitsemia kasvi. Xylem tuo vettä ja mineraaleja, kun taas phloem kuljettaa vettä ja ruokaa. Xylem olemassa elottoman kudoksen erääntymispäivänä, toisaalta, phloem olemassa eläviä soluja.

Putkimainen muodostumat sujuvaa etenemistä yksinkertainen kuljetus ovat phloem ja xylem. Vesi kulkee avulla irtotavarana virtaus sijaan solu diffusions sisään xylem aluksiin. Kuitenkin pitoisuus orgaanisten aineiden sisällä phloem solussa lehtiä, esimerkiksi, saa aikaan levittämistä kaltevuus jonka avulla vesi virtaa soluihin, ja phloem mahla siirtyy perusta orgaanisten aineiden sokeria Peittyykö turgor paine.

Negatiivinen paine tasoittaa parantaminen muutos veden ja kivennäisaineiden xylem taas phloem positiivisen hydrostaattinen paineet ovat vastuussa kuljetuksesta. Tästä syystä, phloem lastaus ja purkaminen sisältää translokaatio.Vesi, epäorgaaniset ionit yhdessä pienen määrän orgaanista kemikaalien muodostavat xylem. Toisaalta, phloem mahla koostuu vedestä ja sokereita.

Kuljetus aineiden phloem on kaksisuuntainen tai toimii molempiin suuntiin. On kuitenkin yksisuuntainen siinä xylem eli se on vain nousevassa liike juuresta muihin kudoksiin.

Kuitenkin xylem vastaa palauttamalla vesi hävisi avulla hikoiluun ja fotosynteesin. Fotosynteesin alueet tuottavat sokereita, jotka kulkeutua joita nila varastoon jakeet kuten juuret, mukulat tai sipulit.

YHTEENVETO:

1. puuaineksen elementtejä, kuten putkisolut ja alusten pääasiassa muodostavat xylem. Kuitenkin seula putket, kumppani soluja, ja runkokuidut säveltää phloem.

2. Ensisijainen xylem lähtee pois procambium. Phloem on johdettu meristeemi- solujen läsnä jälsi.

3. Vesi, epäorgaaniset ionit yhdessä pienen määrän orgaanista kemikaalien muodostavat xylem. Toisaalta, phloem mahla koostuu vedestä ja sokereita.
4. Vesi kulkee avulla irtotavarana virtaus sijaan solu diffusions sisään xylem aluksiin. Vuonna phloem vesi virtaa johtuen levittämistä rinne.
5. putkimainen rakenteita läsnä xylem muodostuvat kovan aidattuja soluja, ja phloem ne koostuvat pehmeästä seinät soluissa.
6. kudosten nila elävät kudokset mutta kypsynyt xylem solut ovat kuolleet.