Ero Raakaöljy ja maakaasuRaakaöljy vs Natural Gas

Raakaöljy ja maakaasu ovat fossiilisia polttoaineita, joita käytetään lämmitykseen. Ne ovat molemmat muodostettu edelleen kuolleita kasveja ja eläimiä. Molemmat öljyt ovat samanlaisia ​​käyttötarkoituksia mutta ne saattavat erota vaikutuksesta ja tuloksista niiden käyttöä.

Raakaöljy, tai öljy, on palavaa nestettä, joka koostuu hiilivetyjen ja muiden orgaanisten yhdisteiden löydetty maan alla kautta öljynporausta. Maakaasu koostuu pääasiassa metaanista ja hiilivetyjen tai etaania.

Raakaöljyn ja maakaasun käytetään kuljetukseen, jotka tekevät ajoneuvot toimivat; Kuitenkin kasvu teknisten kehitysten valmistus ajoneuvojen kysyntä raakaöljyn tulee suuremmaksi, koska useimmat ajoneuvot on suunniteltu käyttämään raakaöljyä kuin maakaasua. Toinen kohta, miksi useimmat ajoneuvot ja laitteet on suunniteltu käyttämään raakaöljyä kuin maakaasu johtuu raakaöljyä on halvempaa kuin maakaasu.

Nestekaasua tai Nestekaasu on raakaöljystä ja käytetään pääasiassa ruoanlaittoon ja lämmitykseen. Sitä käytetään useimmiten kaupungin koska kaasu kulkee putkistojen kytketty taloja ja rakennuksia. Maakaasua käytetään myös ruoanlaittoon ja lämmitykseen ja läpi maakaasulla valikoimia ja uunit ja maakaasua lämmitetään vaatteiden, lämmityksen ja jäähdytyksen keskuslämmitystä. Se on myös yleisesti kutsutaan CNG tai Compressed Natural Gas ja käytetään enimmäkseen maaseudun kodeissa, joissa ei ole kalkkiviivoilla-in yleishyödyllisistä palveluista tai jotka käyttävät kannettavia grillit.

Raakaöljy käytetään myös tehdä kosmetiikkaa naisille, muovia, kumia ja vastaavia. Tämä on toinen syy, miksi raakaöljyn kysyntää on korkea. Maakaasua käytetään lannoitteissa, koska se tuottaa ammoniakkia, joka on erittäin hyödyllistä, että kasvit 'kasvua.Maakaasu on puhtain polttoaine verrattuna raakaöljyn ja muiden kaasujen, koska se tuottaa vähemmän hiilidioksidia. Maakaasun polttaminen tuottaa noin 30% vähemmän hiilidioksidia kuin raakaöljyn tai öljytuotteiden ja 45% vähemmän kuin kivihiilellä. Kysyntä Raakaöljyn ja maakaasun on erittäin korkea. Nämä fossiiliset polttoaineet ovat erittäin hyödyllisiä, joten on erittäin tärkeää säilyttää öljyä, niin että jää vielä jonkin verran vasemmalle seuraavan sukupolville. On parempi käyttää maakaasua kuin raakaöljy, koska se on turvallisempi ympäristön.

Yhteenveto:

1. Raakaöljyn ja maakaasu ovat fossiilisia polttoaineita, joita käytetään lämmitykseen.
2. raakaöljyä tai koostuu hiilivetyjen ja muiden orgaanisten yhdisteiden kun maakaasu koostuu lähinnä metaania ja hiilivetyjen tai etaania.
3. Raakaöljyn ja maakaasun käytetään ajoneuvoihin, mutta raakaöljyn kysyntää on enemmän kuin maakaasua, koska se on halvempaa.
4. nestekaasua tai Nestekaasu on raakaöljystä ja CNG tai Compressed Natural Gas on maakaasusta. Molempia käytetään ruoanlaittoon ja lämmitykseen, mutta nestekaasu käytetään eniten kaupunkia mutta CNG käytetään maaseudun paikoissa.
5. Raakaöljy käytetään myös tehdä kosmetiikkaa naisille, muovia, kumia ja vastaavia, kun maakaasun käytetään lannoitteissa.

6. Maakaasu on puhtain polttoaine verrattuna raakaöljyn ja muiden kaasujen, koska se tuottaa vähemmän hiilidioksidia.