Ero Suomen ja High Commission



Suurlähetystö vs High Commission

Edistää suhteita maiden välillä, se on ollut tapana lähettää edustajia toisiinsa. ? Tätä kutsutaan edustustoon, ryhmä ihmisiä lähetetään tiettyyn maahan toisen jäädä pääkaupunkiin. ? Tämä diplomaatti- on pysyvä ja tunnetaan yleisesti suurlähetystön. ? Termi Suurlähetystö viittaa myös rakennuksessa, jossa diplomaattinen edustusto sijaitsee.

Maissa, jotka ovat olleet Britannian siirtomaita tai ovat olleet osa British Empire, lukuun ottamatta Mosambikin ja Ruandan tätä kutsutaan High Commission. ? On viisikymmentä neljä jäsentä Brittiläisen tai Kansainyhteisö. ? Kun he lähettävät diplomaattiedustajat toisilleen 's maissa, diplomaattinen valtuuskunta kutsutaan High Commission.? Jotta osanottajaa lähetetään maihin, jotka eivät ole jäseniä Commonwealth valtuuskunta kutsutaan suurlähetystö.

Vaikka ne on nimetty eri tavoin niiden toimintaa ja tehtäviä ovat samat. ? Ne on perustettu edistämään hyviä suhteita isäntämaahan ja maan, joka lähetti valtuuskunnan. ? Ne tarjoavat apua kansalaisilleen muissa maissa ja samalla auttaa kansalaisia ​​isäntämaan jotka haluavat vierailla maansa. ? Ne tarjoavat kansalaisille tietoa viisumin ja muut matkan ehdot vastaanottavassa maassa ja auttaa heitä kaikin mahdollisin tavoin.

Sen lisäksi nämä tehtävät, ne ovat myös niitä, jotka neuvottelevat ja asettua poliittisia, taloudellisia, kauppa- ja turvallisuuskysymyksiä maiden välillä. ? Vaikka kansalaisten tai virkamiehiä isäntämaan saa tulla Suomen toisen ilman lupaa ja diplomaatit erioikeudet ja koskemattomuus paikallisia lakeja, suurlähetystössä on edelleen lainkäyttövaltaan isäntämaan.



Jotta kansalainen kansainyhteisön maassa, joka ei ole suurlähetystön tietyssä maassa, hän voi pyytää konsuliviranomaisten apua ja tukea suurlähetystöstä toisen Commonwealth maassa. ? Tätä sovelletaan myös jäseniä Euroopan unionin.

Jäsenet henkilöstö, joka työskentelee korkean komission kuuluvat päävaltuutettu, joka on pää toimisto, maaherra, ja useat diplomaattinen työntekijöitä. ? Suurlähetystöä toisaalta johtaa suurlähettiläs. ? Muut työntekijät Suurlähetystön ovat konsulivirkamiehiä, poliittisia virkamiehiä, ja taloudellinen virkamiehet. ? Kaikki heistä elää ja työskennellä suurlähetystössä tai High Commission.

Yhteenveto:
1. Suomen viitataan yleensä diplomaattinen valtuuskunnan maasta toiseen, kun taas High Commission käytetään diplomaattisia valtuutettujen Commonwealth jäsenvaltiosta toiseen maahan.
2. pää suurlähetystön kutsutaan Suurlähettiläs kun pää High Commission on nimeltään päävaltuutettu.
3. Jos olet kansalainen kansainyhteisön maassa, joka ei ole suurlähetystön toiseen, voit kysyä apua suurlähetystön toisen Commonwealth maassa.