Ero Euroopan unionin ja Euroopan komissionEuroopan unioni vs. Euroopan komissio

Vertaamalla Euroopan komission (EY) Euroopan unioni (EU) on kuin kertoa, miten presidentti 'toimistoon tai toimeenpanovallan poikkeaa laajemmasta presidentin / demokraattinen hallitusmuoto. Tämä johtuu siitä, että EY on osa suurempaa EU. Lue tietää enemmän näistä kahden kokonaisuuden.

Aiemmin pidetty Euroopan yhteisö, EU tai Euroopan unioni on erittäin tehokas kokonaisuus, joka auttaa sen koko jäsenyys tulla taloudellisesti riittävä. Se on luotu toisen maailmansodan jälkeen, jonka tarkoituksena on estää uuden sodan välillä jokin sen jäsenistä. Se myös vahvistaa taloudelliseen hyvinvointiin koko Euroopassa eikä vain sen jäsenmaissa. EU on itse asiassa 27 jäsenmaiden. Sen läsnäolo, talouspolitiikka mantereella tuli yhtenäisemmän joka muutti Eurooppaan, mitä se on tänään. Koska se on niin monia toimintoja ja vastuut, sen roolit ovat osoitetaan sen pieniä elimiä, joihin Euroopan komissio on yksi joista.

Euroopan komissio, joka tunnetaan yksinkertaisesti komissio, toimii toimeenpanovallan joka voi ehdottaa lainsäädäntöä, joka palvelee eduksi koko mantereella. Se vastaa myös tavallista, day-to-day toimintaa unionissa. Se on 27 komissaaria yhteisellä nimellä College. Ne on asianmukaisesti valittu kustakin valtion. Se on tehtävä Euroopan parlamentin (toinen haara EU) hyväksyä instatement näiden virkamiehet. Jokainen niistä on luotettu portfolio ja toimii erillään kunkin hallituksen kunkin valtion.Suorittaminen on toimeenpaneva rooli, tämä komissio voi puolustaa ja hyväksyä sopimuksia. Yksi perustoiminnot tätä kokonaisuutta on aloitetarkoituksiin jotka voivat auttaa tekemään lainsäädännöstä prosessia tasaisempi ja tehokkaampi. Se pystyy myös päättää lainsäädäntö on oikein noudattaessa kaikille jäsenille. Jose Manuel Barroso on nykyään vakiintunut komission puheenjohtaja.

Kaiken kaikkiaan EU: n ja EY: n ovat erilaisia, koska seuraavat:

1. Euroopan unioni on suurempi kansainvälinen poliittinen kokonaisuus kuin Euroopan komissio, joka on vain yksi monista subbranches.
2. Euroopan komissio toimii toimeenpanovallan EU ja on jolla hallinnollisia tehtäviä sekä annettu kyky ehdottaa lainsäädäntöä.