Ero Keskiajalla ja keskiajallaKeskiajalla vs. keskiajalla

? ? ? Keskiaika ja keskiajalla voi näyttävät edustavan täysin eri ajanjaksoina historiassa. ? Kuitenkin keskiajalla on todella viittaus aikakauden sisällä keskiajalla jossa oli kulttuurinen lasku. ? Keskiaika itsessään on aika Euroopassa noin 5. vuosisadan läpi 14-luvulla. ? Keskiaika on karkeasti luokiteltu joka alkoi syksyllä Rooman valtakunnan, ja päättyy aikoihin renessanssiajan. ? Sitä pidetään keskellä historiaa, kun alkuvuosina ja edeltävien nykyaikana. Keskiaika tyypillisesti keskittynyt uusien kirjallisuuden, tekninen kehitys, tai kehitys arkkitehtuuri. ? Sitä kutsutaan keskiajalla johtuu siitä, että historiallisesti oli vähemmän maksuja näillä kolmella tärkeällä historiallinen panos. ? ?
? ? ? Koko keskiajan oli monia kirjallisuuden joka nykyään kunnioittivat joitakin tärkeimpiä saavutuksia kirjallisuuteen. ? Pieces kuten Chaucer 's Caterbury Tales, Danten' s Jumalainen näytelmä, ja Boccaccio 's Decameron, tuotettiin keskiajalla.? Koska on olemassa vähemmän kirjallisuuden tuotettujen varhaiskeskiajalla, verrattuna vain näitä muutamia kirjoja, on ilmeistä, että ajanjakso pidettäisiin keskiajalla.? Vaikka ei vähätellä keskiajalla kokonaan, toimii kuten Beowulf ja Alexiad, molemmat luotu ajanjakso monet pitävät pimeässä vielä.? kirjallisen ilmaisun on vain yksi niistä harvoista erot keskiajalla ja keskiajan.?

On lisäksi lasku huomiota rakennuksen laajentamiseen ja arkkitehtoninen kehitys Euroopassa keskiajalla samoin. ? Aikana Rooman valtakunta huomiota arkkitehtuuriin oli yksi suuria maksuja antiikin Rooman kuitenkin aikana keskiajalla on vähemmän huomiota kohti edistämiseen arkkitehtuuria. ? Vasta sen jälkeen, 8.-luvulla, että uudenlaista kiinnostusta muodostunut Romaaninen arkkitehtuuri. ?Teknologisesti, keskiajalla ei käytellä kovin paljon kehitystä. ? Eurooppa keskittyi toipumassa tuhoon Ancient Rome. ? Kuitenkin, kun keskiajalla, tutkijat auttoi luomiseen työkaluja, kuten kompassin ja ruuti. ? Koska tekniikka kehitys oli suurempi myöhemmin osa keskiajalla, se auttoi kolikon termi keskiajalla varten varhaiskeskiajalla.

? ? ? Vaikka nämä ovat vain joitakin harvoja eroja keskiajan ja keskiajalla, oli monia välillä. ? On kuitenkin mahdotonta ottaa keskiajalla ulos keskiajan historiaa kokonaan.
? ? ?
Yhteenveto:

Dark Ages viitataan aikakauteen kulttuurisen lasku Euroopassa keskiajalla. ? Keskiaika alkoi, kun Rooman valtakunta laski ja päättyi uskonpuhdistuksen.

Keskiajalla näytti olevan määrän laskua kirjallisuuden luotu kuin jäljellä keskiajalla.

Huomiota arkkitehtuuri keskiajalla oli alhaisella tasolla. ? Kun kahdeksas luvun arkkitehtuurin kukoisti keskiajalla.