Ero Hallitus ja politiikkaHallitus vs Politiikka

Nämä kaksi käsitettä liittyy ihmisten ja prosessi, joka vie yli tietyssä tilassa. Molemmat termit viittaavat järjestelmää, joka hallitsee maan tai valtion.

Hallitus on yhteiskuntatieteissä termi, joka viittaa tämän tietty ryhmä ihmisiä, joka vie yli kansakunnan. Se, miten nämä säätelevät organisaatiot johtaa maata on hyvin jäsennelty ja organisoitu. Toisaalta, politiikan tarkoitetaan prosessia, jossa joukko johtajia sekä ihmiset valtion tehdä kollektiivinen päätös useisiin kysymyksiin maassa. Vaikka termi 'politiikka' olisi silti viittaavat taiteen tai tieteen kontrolloimiseksi valtion organisoidusti ja jäsennellysti, politiikka silti eroavat eri tavoin. Kuten edellä mainittiin, termi 'hallitus' tarkoittaa ryhmää ihmisiä käynnissä maassa taas politiikka viittaa prosessi käynnissä maassa.

Hallitus on toteutettu useita johtajia että monopolisoida päätöksiä missään tilanteissa, joka vaikuttaisi koko valtion. Nämä valitaan johtajat voidaan kutsua hallinnollinen byrokratia. Nämä valitaan johtajat erotetaan tilan lisäksi rahvaan tietyn valtion. Demokraattisissa maissa, hallitus 's päätökset voivat olla jonkin verran häiriötä tavallinen kansa maan. Kuitenkin suurin osa ajasta on todella vähän häiriötä ihmisiä kuin lopullinen päätös tietyssä tilanne valtio olisi edelleen käsissä hallituksen. Toisaalta, politiikka olisi muuten. Kuten edellä mainittiin, hallitus olisi koostuu hallinnollista byrokratiaa. Mutta jos politiikan, tätä termiä ei todella rajattu valtion ja valtion asioiden vain. Siellä myös politiikka eri sektoreilla maata. saattaa olla politiikkaa koulussa, jossa on opiskelijajohtajan jotka järjestetään kuilun väliin hallinnon koulun ja sen opiskelijat. politiikka löytyy myös työpaikalla, sillä siellä olisi olla johtoon jäseniä yhtiön. Tämä olisi tullut, kuten hallituksen ja hallitus. Se voi tulla myös henkilöille, kuten esimiehet ja muut esimiesasemassa joka osoittaisi hallinto yhtiö. Lisäksi politiikka löytyy myös uskonnollisissa aloilla. Olisiko kristinuskon tai Islam, politiikka löytyy edelleen tässä nimenomaisessa alalla yhteiskunnassa.

Yhteenveto:1. Hallitus viittaa ryhmä ihmisiä, jotka kulkevat maata kun politiikka tarkoittaa prosessia, että tämän ihmisryhmän seuraa johtaa maata.

2. Hallitus 's asioihin harvoin puuttunut jonka vaikutus rahvaan taas politiikka vaatisi enemmän ihmisiä erillään poliittisten ryhmien.