Ero Active Duty ja ReserveEro Active Duty ja Reserve

Aktiivinen velvollisuus ja varannon velvollisuus ovat termejä, jotka liittyvät yleensä puolustukseen. Kaksi terminologia antaa eron '' yksi on varata ja toinen on pysyvä tai aktiivinen.

Henkilöt, aktiivinen velvollisuus ovat täynnä ajastimia ja ovat sitoutuneet palvelemaan voimassa tietyn ajan. Toisaalta, sotilaat varaukseen eivät ole täynnä ajastimet ja niillä ei ole mitään orjuudesta sitoutunut palvelun. Sotilaat varaukseen tulli voi ainoastaan ​​käsittää viikonlopun 'velvollisuus kuukauden tai kahden viikon kesän. Varaus ihmiset voidaan kutsua myös tullin varten useamman päivän.

Puhuttaessa koulutuksen, sotilaat valittu aktiivinen velvollisuus on tehtävä pitkiä koulutuksia. Ne voivat joutua useita kuukausia koulutus ennen kuin ne havaitaan osaksi voimassa. Päinvastoin, henkilöt otetaan Reservin velvollisuus on suoritettava rajoitettu koulutukseen vain. Hallitukset eivät halua kuluttaa enemmän koulutusta henkilöille varaukseen velvollisuus.

Kun joku on aktiivinen velvollisuus, hän on osa voima. Yksi olisi herätä aikaisin aamulla, mennä PT, mennä töihin ja sen jälkeen nämä, palata kasarmi. Kun yksi on varauksesta velvollisuus, ei hätää saada ylös aamuisin ja tekee PT ja sitten menee takaisin kasarmeja.Kun henkilö on ilmoittautunut aktiivinen velvollisuus luokka, hänellä on oikeus saada täysi maksu, jätä ja muita etuja kohti palvelun sääntöjä. Henkilöt, jotka ovat varauksesta velvollisuus ei ole näitä etuja. Ne maksetaan ainoastaan ​​päivinä heidän palveluun.

Toisinaan sota, se on henkilöiden aktiivinen velvollisuus, joka on sijoitettu ensimmäiseen. Henkilöt varaukseen tullin käyttöön vasta, kun käyttöönottoa kaikkien henkilöiden aktiivinen velvollisuus.

Yhteenveto

1. Henkilöt, aktiivinen velvollisuus ovat täynnä ajastimia ja ovat sitoutuneet palvelemaan voimassa tietyn ajan. Toisaalta, sotilaat varaukseen eivät ole täynnä ajastimet ja niillä ei ole mitään orjuudesta sitoutunut palvelun.
2. Sotilaat valittu aktiivinen velvollisuus on suoritettava pitkiä koulutuksia; voivat joutua useita kuukausia koulutus ennen kuin ne havaitaan osaksi voimassa. Päinvastoin, henkilöt otetaan Reservin velvollisuus on suoritettava vain rajoitetusti koulutukseen vain.