Ero ja senaatinHouse vs. senaatti

Hallinnon, julkisen usein kuulla termejä House ja senaatti. Kuitenkin vähän tekivät he tietävät niiden tehtävät ja vastuut. Kaikkiaan molemmat alueet ovat osa lainsäätäjiltä '' kutsuttu kongressi. Se on kaksikamarinen (koostuu kahdesta kammiosta) osaston liittovaltion hallituksen. Britannian kansalaiset, nämä voidaan selittää selvästi molemmat kamarit ovat todellisia vastineita UK 's House of Lords ja alahuoneessa. Mutta vuoksi keskustelun, koska kongressien voi vaihdella eri maissa tämä artikkeli keskittyy enemmän Yhdysvalloissa edustajainhuone ja senaatti.

Vuonna House on useita osapuolia. Joka omistaa enemmistön, on suurin sananvaltaa päätöksenteossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos parlamentti ehdottaa säännön tai laskun, se vain edellyttää enemmistö siirtää mainitun laskun. Senaatti on hieman samanlainen, mutta täysin erilainen. Sekaannuksen välttämiseksi ne ovat samanlaisia ​​siinä mielessä, että suurin osa senaattorit, jotka puoli yhden tietyn ääni vaihtoehto, on myös yliotteen vaaleihin ja vähemmistön ei jää mitään. Kuitenkin jokainen senaattori on erittäin voimakas virkamies itse. Jokainen heistä on tiettyjä valtuuksia, jotka voivat todella lopettaa melkein mitä tahansa. Rajoittaa tätä valtaa, senaatti toimii periaatteen mukaisesti yksimielistä sopimuksia. Kaikkien tulisi sopia tai muuten, jokainen tapahtuma sisällä senaatti ei voi edetä. Senators myös olla jonkinlainen erityisiä voimia. Esimerkiksi senaatin on ainoa elin, joka kykenee äänestyksen tai vahvistaa presidentin 's nimitettyjen oikeudellisesta postitse.

Mitattuna jäsenmäärää, senaatin on vähemmän jäseniä vastakohtana House. On 100 jäsentä senaatin taas on noin 435 käsittävät House. Mutta on varma, jokainen Yhdysvaltain osavaltio on 2 Senators valittiin pylvääseen, vaikka yksi tila on paljon suurempi kuin muut. Käänteisesti valittavien edustajien määrä taloon vaihtelee valtion 'väestöstä. Senators on pitempää span 6 vuotta ja ilman mitään rajoituksia niiden tekijöiden kannalta edustajien vain pysyä vallassa niukka kahden vuoden jaksoina.Lopuksi vaatimukset yhdestä valitaan kuhunkin virkaan ovat myös erilaiset. Senaatti 's kelpoisuusvaatimukset ovat kovempia siinä mielessä, että ne vaativat Yhdysvaltain kansalainen on oleskellut maassa 9 vuotta vähiten ja vähintään 30-vuotiaita. Päinvastoin, parlamentin jäsenet voivat olla nuori kuin 25 vuotta vähiten ja täytyy olla kansalainen maan vain 7 vuotta.

1. On vähemmän jäseniä senaatissa kuin parlamentissa.