Ero Duty ja TaxDuty vs Tax

Hallitus on monia tulonlähteitä saamassa kehittämistyön. Duty ja vero ovat tulonlähteitä hallitus, joka auttaa monia sosiaalisia ja kehittämistyön kuten antamalla koulutus, terveys ja turvallisuus.

Duty tunnetaan kannetaan tavaroista, jotka tuodaan toisen kansan ja myös valmistettu maassa. On myös huomattava, että tulli on vain kannetaan tuottaa eikä yksilöitä. Tullia että kannetaan tuotujen valmisteiden sisällä tilaa kutsutaan valmisteveron. Ja velvollisuus, joka kannetaan tuotujen tavaroiden vieraassa maassa on tulli. Sitten on vientitulli, joka kannetaan tavaroista, jotka viedään maasta.

Verot ovat sitovia eikä vapaaehtoisia. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilö on velvollinen maksamaan veron ja koska näin ei ole, on rangaistava. Verot tulla suorat ja epäsuorat verot. Esimerkiksi tulovero on suora ja arvonlisäveroa on välillinen vero. On olemassa erilaisia ​​veroja kuin tulovero, varallisuusvero, kiinteistövero ja paljon muuta.

Tullin ja veron eroavat siinä mielessä, että entisen yhden sovelletaan vain Rahoitustaloustoimia, hyödykkeiden, kartanot ja vastaavat, jos viimeksi mainittu on lähinnä kannetaan sekä tavaroita ja henkilöitä.Tehtävät ovat yleensä tuloa ja voidaan merkitä 'cost' näkökulmasta. Toisaalta, verot ovat yleensä tuloa ja on merkitty periaatteella 'tulo tai arvo' näkökulmasta.

Yhteenveto

1. Duty ja vero ovat tulonlähteitä hallitus, joka auttaa monia sosiaalisia ja kehittämistyön, kuten antamalla koulutus, terveys ja turvallisuus.
2. Duty on kannettava vero tavaroista, jotka tuodaan toisen kansan ja myös valmistettu maassa.
3. Tullia joka peritään tuotujen valmisteiden sisällä tilaa kutsutaan valmisteveroa. Ja velvollisuus, joka kannetaan tuotujen tavaroiden vieraassa maassa on tulli.
4. Duty ja vero eroaa siinä mielessä, että entinen yksi on hiljaista ainoastaan ​​Rahoitustaloustoimia, hyödykkeiden, kartanot ja vastaavat, jos viimeksi mainittu on lähinnä kannetaan sekä tavaroita ja henkilöitä.