Ero CSIS ja RCMP CSIS vs RCMP

'CSIS' on kanadalainen Suojelupoliisi, ja 'RCMP' on Kanadan ratsupoliisi. Sekä CSIS ja RCMP olivat yhtenä yksikkönä, kunnes 1984. CSIS oli veistetty RCMP perustuu suosituksiin McDonald 's komissio. Tämä tehtiin, koska komissio oli korostanut, että tiedustelun oli aivan erilainen kuin poliisitoimintaa.

Kanadalainen Suojelupoliisi on Kanadan 'kansallisen tiedustelupalvelun. CSIS vastaa analysoidaan ja levitetään älykkyyttä raportteja uhkaa maan' s turvallisuutta. Lisäksi se tekee sekä peitelty ja avoin toiminta maan sisällä ja ulkomailla. Edustustot ulkomailla on CSIS Turvallisuusyhteyshenkilö jonka tehtävänä on kerätä tietoja turvallisuudesta tiedustelupalvelujen, ulkomaiset poliisi- ja muista lähteistä.

Royal Canadian Mounted Police perustettiin vuonna 1920 fuusion jälkeen kuninkaallisen Luoteis ratsupoliisi ja Dominion poliisi. RCMP käsittelee kaikki sisäiset poliisivoimien maassa sekä suorittaa palvelun kolmessa alueilla ja kahdeksan maakunnissa.Myös eroja organisaatiorakenne välillä Kanadan Suojelupoliisi ja Kanadan ratsupoliisi. Ylimpänä on Kanadan ratsupoliisi on komission alle jolle on useita sijainen komissaarit. Royal Canadian Mounted Police on jaettu 15 osaan ja jokaisesta jako johdossa on komentaja.
Ylimpänä Kanadan Suojelupoliisi on johtaja, joka avustaa apulaisjohtajia. Alla ne ovat Assistant johtajat, sisäisen tarkastuksen johtaja, tietohallintojohtaja ja talousjohtaja.
Kun tarkastellaan vahvuus kaksi voimat, Kanadan ratsupoliisi on enemmän henkilökuntaa kuin Kanadan Suojelupoliisi.
Yhteenveto:

1. 'CSIS' on kanadalainen Suojelupoliisi ja 'RCMP' on Kanadan ratsupoliisi.
2. CSIS oli veistetty RCMP vuonna 1984 perustuu suosituksiin McDonald 's komissio.
3. Kanadan ratsupoliisi perustettiin vuonna 1920 fuusion jälkeen kuninkaallisen Luoteis ratsupoliisi ja Dominion poliisi.
4. CSIS vastaa analysoidaan ja levitetään älykkyyttä raportteja uhkaa maan 's turvallisuutta. Lisäksi se tekee sekä peitelty ja avoin toiminta maan sisällä ja ulkomailla.
5. RCMP käsittelee kaikki sisäiset poliisin palvelu maassa sekä suorittaa palvelun kolmessa alueilla ja kahdeksan maakunnissa.