Ero Orjat ja indentured ServantsOrjat vs indentured Palvelijat

Ero orjat ja indentured henkilöstöön on ollut epäselvä, koska muutokset tapahtunut kaikkialla eri ajankohtina. Ja niin niiden ominaisuuksien tai roolit voivat hieman erota, kun tarkastellaan niitä eri historiallisista näkökulmista.

Yleisesti ottaen kuitenkin orjia näyttävät olevan säälittävää kuin indentured palvelijoita. Yksi syy tähän on, koska ne eivät ilmene vapautta vielä vuosien uurastuksen ja kovaa työtä. Ne ovat siis orjia niin kauan kuin he elävät. Sellaisenaan ne kirjaimellisesti tullut omaisuutta isäntänsä ja ei ole oikeuksia.

Indentured palvelijat eroavat koska ne voidaan myöntää vapaus tietyn ajan. On sovitut aikavälin työvoiman jossa palvelija toimii jonkun korvauksena saada vieraisiin maihin (eli kuten Yhdysvallat) tai muut vastaavat ilmaisut. Palvelija 's palvelut voivat olla vastineeksi ruoka, majoitus, vaatetus, kuljetus- ja muista palveluista aikana indentured vuosina. Useimmat näistä henkilöistä ovat nuoria (alle 21-vuotias) ja toimivat maatiloilla tekee suurimman osan manuaalista työtä. toiset pyydettiin palvelemaan kodeissa tekee joitakin kotimaisia ​​palveluja. Kaikki nämä töitä ei makseta mitään kuitenkin.

Kun velvollisuus on päättynyt, sopimus on sitten lopetetaan, ja palvelija voi jälleen olla mahdollisuus vapaamman elämän. Jotkut palvelijansa jopa saavat raha kannustin kutsutaan 'vapaus maksut' heti kun niiden palvelua. Sen jälkeen ne pidetään nykyään vapaa yhteiskunnan jäseninä. Tässä yhteydessä ne ovat jo oikeutettuja kanssa oikeus omistaa kiinteistön tai ominaisuuksia. Ne voivat myös löytää itsensä huomionarvoista työtä ja jopa äänestää. On kuitenkin olemassa joitakin tapauksia, joissa niiden palveluja pidennetään isäntiensä takia rikkomuksen sopimuksen esimerkiksi silloin, kun ne ovat rikkoneet joitakin joukon sääntöjä ja määräyksiä. Tämän seurauksena tavanomainen indentured vuoden neljästä kuuteen vuoden voidaan laajentaa jopa seitsemän vuotta tai enemmän.Historiallisesti, ennen Yhdysvaltain sisällissota, sekä indentured palvelijoita ja orjia pidettiin omaisuutta päällikön tai omistajalle. Kuitenkin lait säädettiin (post sisällissota aikakausi) suojaamaan palvelijat 'oikeudet poistetaan häpeällisenä palvelijat ovat heidän isäntä' henkilökohtaista omaisuutta.

Kuten kaikki muuta omaisuutta, orjia voidaan myydä, vaihtaa, bargained, ja jopa sisällytetään yhdeksi omaisuuden tahtoa. Sen sijaan se on vain sopimus on indentured palvelija (mutta ei varsinaista palvelija), jonka voi ostaa tai bargained jota kolmannen osapuolen. Vasta sulkemisen jälkeen tämän kaupan kun oikeus palvelija 's työvoimapalveluja vaihtuu.

Yhteenveto:

1. Slaves käsitellään henkilökohtainen omaisuus isäntäänsä toisin palvelijoita.
2. Koska orja on kuin tila elämääsi. Palvelija on enemmän yritysjärjestelystä.
3. Slaves päätyy orjiksi ikuisuuden samalla henkilöstön on mahdollisuus liittyä ilmaiseksi yhteiskunnan päätyttyä palvelujaan.
4. Orjat eivät koskaan palkkiota samalla kun henkilöstön työskentelevät vastineeksi ennalta sovittu palvelua, ilmaisen majoituksen, tai siirtyminen toiseen maahan. Jotkut saavat myös 'vapaus maksut' jälkeen termi palvelijoiksi.