Ero Dictatorship ja demokratiaDictatorship vs Demokratia

Kehitys hallinnon ja operatiivisten uskonpuhdistus, siellä on paljon silmiinpistävää eroja puhtaan demokratian ja sen toinen pää, joka tunnetaan yleisesti diktatuuri. Lyhyesti sanottuna, se on juuri vallanjaon ja jolla on tämä voima.

Ensinnäkin johtaja toimintojen diktatuurin kutsutaan diktaattori. Hän on se, joka pitää suurin valta organisaatiossa tai valtion. Näin ollen hän voi tehdä kaikille oikeuksia koskevan kansakunnan talouden, yksityisten kiinteistöjen ja ihmiset 'oikeuksien käyttämisen tyrannihallinnon. Puhtaasti diktatorinen tilassa, kansalaiset ovat jo tuomittu onneton lukuun ottamatta joitakin harvojen, jotka ovat etuoikeutettuja tarpeeksi suositaan. monille tämä ei ole välttämättä mitä ihanteellinen valtion tai laitoksen pitäisi olla. Mutta jotkut tämäntyyppinen hallinnon pystyy palvelemaan paremmin tarkoitukseen. Tämä on, jos tehokkuus potkuja.

Diktatuurit yleensä voittaa kannalta 'tehokkuus.' Diktatorinen tila on erittäin hyvä ja nopea tehdä uusia lakeja, tekevät kriittinen päätöksentekoa, ja ehkä hyödynnä 'omituisesti rauhallinen' elinympäristö kansalaisten. Se on outoa siinä mielessä, että diktaattori yleensä käyttää aseiden ja pelon hallita alamaisiaan. Vaikka 'sa suuri uhri ihmisiä' s vapaudet, diktatuuri tulee tehokasta, koska vähemmän ihmiset osallistuvat päätöksentekoon, ja kansalaiset Don 't on sanoa, mitä diktaattorin aikoo tehdä. Tämä osoittautuu kaksiteräinen miekka, joka korostaa tehokkuuden vaikka se heikentää vapauden ja yleisen onnellisuuden suurempi määrä ihmisiä.Demokraattinen hallitus on hyvin erilainen kuin diktatuuri, koska sitä pidetään hallitusta ihmisiä, ihmiset, ja ihmisille. Siksi kansalaisten on kyky valita, mitä lakeja säätää, toteuttaa ja luoda. He voivat myös pitää ja hallinnoida omia yksityisiä ominaisuuksia. Demokratia on enemmän kerroit ihmiset valitsevat mitä he ajattelevat on parempi heille eikä joku muu. Demokraattinen hallitus näyttää vapaampi yhteiskunta, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja. Tämän, kansalaisten on kyky luoda muutoksen ja jopa tehdä sosiaalisia uudistuksia siten, että suurin osa voi olla tyytyväisiä.

Yhteenveto:

1. diktatuuri, virta tavallisesti asuu yhden henkilön C diktaattori. Demokraattinen valtio on sen jakoivat sen kansalaisten keskuudessa.
2. diktatuuri, ihmiset don 't saada äänensä toisin demokraattisessa yhteiskunnassa.
3. diktatuuri, diktaattori uhraa vapauden kansaansa oman henkilökohtaisen halut (itsekkyys) ja 'tehokkuus'.
4. Demokratiassa se visioi vapaamman yhteiskunnan kansalaisten valita, mitä he haluavat tehdä.