Ero Kommunismi ja MonarkiaKommunismi vs Monarkia

Kommunismi ja monarkia on joitakin erilaisia ​​hallitukset kaikkialla maailmassa. Näiden organisaatioiden johtaminen valtaa käytettäessä sekä hallintaa ja valvontaa yleisen kun hallitus tekee ohjauksessa ja valvonnassa sen aiheista. Koska hallitus kasvaa, joten ei sen monimutkaisuus. Pieni hallitusten on helpompi ajaa ja olla yksinkertaisempia rakenteita kuin suuret hallitukset, mikä on useita toisiinsa hallinnon tasoilla, siis monimutkaisempia hallinnoida.

Hallitukset muodostettu yhteiskunnissa kasvoi ja ihmisten 's tarpeet ja odotukset kasvoivat. Yksi vanhimmista hallintotapoja oli monarkia. Vuonna perusehdot, se on tyyppi säännön puheenjohtajana yksittäinen henkilö, joka hankkii vallan perintönä ja vuorostaan testamentata valta perijän. Vuonna monarkia, teho kulkee yhden perheen ja valtion pidetään yksityisellä tilalla hallitsevan hallitsija. Usein hallitsija eivät saa itse pitää todellista valtaa vaan, Regents, courtiers ministerit ja tehon allokointi tapahtuu pääasiassa palatsin juonittelut. Tämäntyyppinen monarkia on yleistyneet viime aikoina kun hallitsija ei ole ehdoton valta (hallitsija 's sana ei ole kiistämätön laki).

Ajan myötä valtaosa monarkioista muuttui ehdoton perustuslaillisen monarkian, jossa hallitsija puheenjohtajana asioihin valtion rajoissa kirjallisen tai kirjoittamaton perustuslaki. Jotkut monarkioita työllistävät parlamentarismia, jolloin monarkia 'tehtäviin vain rajoittuu seremoniallinen yhteen. Valittiin pääministeriksi johtaa hallitusta ja on täysi poliittinen valta.Erottuva että on järjestelmä kommunismin. Kommunismi on ominaista luokaton sosiaalinen rakenne, jossa yksittäiset omistusoikeuden isn 't mahdollinen, vaan on tarkkaan valvottava. Poliittinen filosofia ja sosiaalinen liike on suunnattu yhteiskunnassa, jossa ei ole luokkia. Marxilaisen määritelmä kommunismin mukaan on yhteiskunta, joka on kansalaisuudeton, luokaton ja vapaa sorrosta jossa jokainen yhteiskunnan jäsen voi tehdä päätöksiä mitä politiikkoja, poliittisesti ja jokapäiväisessä elämässä. jokainen jäsen toimii ja siellä 'kollektiivisen omistusoikeuden tuotantovälineitä. Tällä hetkellä kommunismi viittaa politiikan hyväksymät eri kommunistisissa valtioissa, joka pääasiassa koostuu autoritaarisesti joka keskitetysti pitää kaikki valtuudet suunnitella taloudelle ja kaikki tuotantovälineet.

Yhteenveto
1. Monarkia on sääntö yhdellä perheen perintönä, kun kommunismi on luokaton järjestelmässä ei ole omistusoikeuden.
2. monarkia (absoluuttinen) hallitsijan yksinään tuottaa kaikki valtuudet kun kommunismin, siellä 'kollektiivisen päätöksenteon kaikkien jäsenten.