Ero Guard ja ReserveGuard vs Reserve

Jos yrität erottamaan henkilön Guard varauksesta, kuten tapauksessa National Guard ja armeijan Reserve, saatat olla hämmästynyt, että nämä kaksi ovat todella erillisiä toisistaan ​​ja ovat erilaisia ​​tehtäviä, vastuut tai roolit ryhtyä. Tämä pitää paikkansa, vaikka niillä on samanlaiset univormut ja aseet.

Army Reserve on ollut voimassa vuodesta 1908 työskennellä käsi kädessä lääketieteen jako armeijan. Myöhemmin, varannot ovat pitkään laajentaneet roolit sopivat muita tärkeitä tehtäviä. Sen sijaan National Guard on ollut olemassa paljon pidempään, koska kun vapaussota pintaan.

Toisin kuin todellinen jäsenten aktiivinen armeija, kaksi pidetään siviili sotilaat. He areena 't todella tekee aktiivista asepalvelustaan. Pikemminkin nämä kaksi voivat olla muita uran lisäksi ollessa armeijan. Silti Varaukset ovat päivystys ja voidaan haastaa melkein milloin tahansa, kun tarvetta ilmenee.

Varaus täydentää armeija, joka on aktiivisesti tekee kenttätyötä ulkomailla. Sellaisenaan ne ovat yleensä sijoitettu stateside tehtävissä. Kansalliskaarti on paljon itsenäisempi asema tukea verrattuna Reserve.

Perustuen komentoketjussa, Reserve on suorassa alaisuudessa armeijan. Ne ovat yleensä sitoo kahdeksan vuotta palvelun ajan. Vartijat, päinvastoin, ovat alaisuudessa sekä liittovaltion ja valtion hallitus, mutta ne usein vastaamaan jälkimmäiseen. Siten ne ovat valtion miliisi, joka 'll hoitaa valtion kuvernööri niiden komentaja-päätoimittaja mutta maa' s puheenjohtaja pidetään edelleen yleisiä komentaja-in-Chief. Sellaisenaan ne voivat silti painaa osaksi aktiivista armeijan, mutta ne ovat usein tehtävänä murskata siviili- mellakat, valvoa valtion ulkonaliikkumiskiellot, ja saadaan käyttöön aikaan luonnonkatastrofien.Sodan aikana tai hetki, jolloin vahinko 's matkalla, nämä kaksi pyydetään tekemään tehtävänsä. Varaukset kytkeytyy heidän aktiivista statukset muuttamalla niiden yleisiä käyttöehtoja. Vaikka ne ovat todistaneet torjumiseksi, tämä on harvoin tapauksessa National Guards.

Varaukset yleensä tehdä jatkokoulutuksesta. Heitä pyydetään kouluttaa kuukausittain vain yhden viikonlopun päälle kahden viikon vuodessa koulutusta. Oltuaan aktiivinen jo jonkin aikaa, armeijan sotilaat voivat jo kytkeä takaisin tulla reserviläisiä jossa ne 'll pyydetään jakamaan runsaasti kokemusta heidän vähemmän koulutetut Reserve kollegansa.

Yhteenveto:

1. Kansallinen Vartijat ovat usein tehtävänä paljon lähempää verrattuna armeijan Varaukset jotka laukeavat ulkomailla aktivoituna.
2. Kansallinen Vartijat ovat alaisuudessa sekä liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset.
3. Kansallinen Guards yleensä kutsutaan rauhoittav siviili- mellakoita ja katastrofeja valtion.